venom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Selam sevgili arkadaşlar. Uzun zamandır PES oynuyordum ancak bugün aşkım depreşti,gittim top playerda bayern munchen - barça maçı yaptım 8-6 kazandım,sonra olympique lyonnais ile maç yaptım 5-4 kazandım,hatta Kim Källström'u kendi takımıma aldım 2 maçta daha pis koydum,buraya kadar her şey güzel.Sonra ek$iye bakayım dedim,"aga 1.2 patchi çıkmış option fileı kendi loadlıyor artık" gibi bir entry vardı,girdim güzel güzel çektim dosyayı konamieurope sunucularından,gerekli olan işlem'i de yaptım ardından,CDyi istemeden gayet güzel açıldı ki,simsiyah bir ekran buldu beni.Google'da aramaya inanmama rağmen bir sonuç elde edemedim,olası solusyonları please write down here.Teşekkürler. //edit kibar olunca kimse cevap vermiyormuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 (Lamerlık veya flood yapmak istemem ancak,3 saat kadar bir süredir cevap verecek memeli evladı yok sanırım,yine de teşekkürler.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Birşey bilemem bu konuda da PS2'de oynuyorum ben option file hep otomatik loadlanıyor zaten. Sen PC'de kendin mi data files'a falan girip load ediyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Evet,PCde 1.0 versiyonunda otomatik loadlamıyor hiçbir zaman.1.2 patcihini o yüzden indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 (zeratullun kullarını yardıma davet ediyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 (yahoo answersa döndürmek istemem ama lütfen yardımınızı istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 eheh çok yardım edesim geldide keşke anlasam. siyah ekran çıkıyosa ekran kartının driverlarını güncelle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Normal "kırax" dosyasını çalıştırdım ayrı bir folderla,hiç bir hata vermeden direk yine o siyah ekran açıldı.Hani normalde "kırax" dosyalarını oyundan ayrı bir yerde çalıştırdığımızda "XYZOSURUKTANTAYYARE.dll bulunamadığından vızıvızızıızıız" şeklinde bir hata gelirdi,bu olmuyor.Doğrudan açıldı yine o siyah ekran geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bilmiyorum = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 crack mrack yasak burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 En baştan itibaren özür dilerim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar