CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bir tanıdığımızın dayısının danışmanlık şirketi var da can be adında. Bunlarla bu sene kanadaya gitmeyi planlıyorum 2 aylığına. Fiyat konuşmadım büyük ihtimal daha indirim yapılacak ama herşey dahil 4100 euro. Bu fiyat iyimidir? Birde toronto yu mu seçmeliyim yoksa vancouver'ı mı seçmeliyim bu konuda? Annem tanıyor adamı dün telefonda da görüşmüş. Yarın da ben arıyacam adamı. Neler sormalıyım vs. Bilgiye ihtiyacım var. http://www.canbe.com.tr/vanco.jpg http://www.canbe.com.tr/tor.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Merhabalar, Bana çokmuş gibi geldi fiyat. Vancouver daha sıcaktır Toronto'ya göre. O yüzden Vancouver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 fiyat bencede baya çok ..:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ama fiyata herşey dahil. Okul fiyatı vizeler uçak bileti konaklama yemek birsürü geziler :S Hiç araştırmadım bu konuda ama normal gibi geldi 2 ay için :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Öncelikle bu dil okulu değil yaz okulu , sizin yaşınız önemli yaz okulunamı yoksa dil okulunamı gidebilceğiniz. Verdiğin fiyat fazla gibi geldi. Benim size bir tavsiyem var danışmanlık konusunda. Normalde bu forumda reklam yasak biliyorum o yüzden reklam olmasın diye buraya yazmıyorum. Yukarıdaki siz bilmeden reklam olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 valla bilmiyorum , fiyatı normal ama değer bir şey mi bu dil eğitimi içerik olarak ? pek onu da sanmıyorum . yaptıkları gezileri,kursunu,uçağını,konaklamanı düşününce ücret normal orası ayrı da , değer mi o var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Şuan kıbrısra inşaat müh. hazırlık okuyorum. Ve en az 4 sene daha ingilizce görücem bütün dersleri. Onun için gitmek istiyorum. İlk dönem ne kadar aa yla geçsem de bilmiyorum yeterli bulmuyorum kendimi. Ve çoğu kişi de bölümde ingilizce yüzünden zorlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ingilizceyi halledersin bence,bizim üniversite de böyle söylentiler olurdu ama öyle ya da böyle dersleri verirler adamlar çok çok az ingilizceleriyle. bence o amaçla gidiyorsan hiç gitme. ha çok iyi ingilizce öğrenmek istiyorsan ( ki öğren kesinlikle çok lazım herkese) ; bu ya kendi çabalarınla üstünde çok emek vermen ile gerçekleşir ; ya da orada yıllar boyunca kalmanla. bana göre hikaye yurt dışı kursları . yurt dışı ve wat gibi programlarda listening ve speaking'e katkıda bulunur zaten en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 pek yardimci olacagini zannetmiyorum kursun, anca eglenceli olur o kadar heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yurtdışında dil eğitimi , dil öğrenme niyetinde çıkıyorsanız türkiyede kursta öğrenmenizden çok farklıdır. Öncelikle ; Orada gittiğiniz okul çok önemli. Genelde türk öğrencilerin az olduğu veya olmadığı okulları tercih etmeniz sizin yararınıza oluyor. Bizim genel özelliğimiz orada bir Türk bulduğumuzda hemen diğer yabancı öğrencilerden soyutlanıp hep onunla aktiviteler yapmamız ve Türkçe konuşmaya devam etmemizdir. Doğru okul tercih ederseniz Türk lerin az olduğu veya olmadığı , diğer yabancı uyruklu öğrencilerle ortak dil ingilizce ile anlaşmak zorunda kalırsınız ister istemez. Bu her an size gerçek pratik sağlar. Türkçe konuşma imkanınız yok denecek kadar azdır. Biraz siz de isterseniz öğrenmeyi ve çabalarsanız orada çok hızlı bir şekilde dili öğrenirsiniz. Kurslar da size teknik ders olur. Orada yabancı öğrencilerle arkadaşlıklar kurarsınız ve burada yakın bir arkadaşınızla nasıl muhabbetler ediyorsanız eğleniyorsanız o kıvamda yabancı bir arkadaş işe bu yaptıklarınızın hepsini yabancı dilinizi kullanarak yapıcaksınız. Siz kendiniz bile farketmeden gayet iyi bir seviyeye çok hızlı bir şekilde gelmiş olucaksınız. Özellikle bir de dil okuluna gidip bir aile yanında kalırsanız ozaman çok daha iyi pratik kazanırsınız. Aynı zamanda oranın kültürünü daha yakından görüp yaşarsınız. Gündelik yaşamdaki yabancı dil kullanımını kaldığınız aile içinde çok güzel bir şekilde pratiğe dökersiniz. Kısaca yut dışında yabancı dil öğrenimi kesinlikle %100 çok daha yararlıdır. Yurt içinde kursa gitmekle kıyaslanamaz. NOT: Ama dediğim gibi bu yabancı ülkeye gerçek anlamda dil eğitimi içinmi yoksa dil eğitimi bahanesi ile gezip tozmak içinmi gitme niyetinize bağlıdır. Kimse sizin beyninize zorla yabancı dili enjekte edemez siz istemediğiniz ve çabalamadığınız sürece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bence pahalı. her sene okulda reklamlarını görüyorum,hazırlıkta da konferansa almışlar idi iki saat yararlarını falan anlatmışlardı. anlattıkları doğruysa ve fiyat sana uygun geldiyse yani ödiyebilecek gücün varsa,bence yararlı olur git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 uçak bileti kaç parai zaten transferler de var 2 ay için iyi gibi ama senin yerinde olsam o paraya ingilterede bir kursa giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 900 EURO Vancouver bir kaç aktarmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar