PhysX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bugün itibari ile isyan ediyorum. üründen gayet memnun olmam ile birlikte 3 tane aynı kulaklığı sırf neresinden tutacağımı anlamayıp cepten kulaklığın kablosunu çekerek çıkarmaktan heba ettim. bu sefer dikkatli olacağım dememe rağmen olamıyorum, kulaklık masrafı ürünü geçti var mıdır bunun bir çözümünü bilen, duyan?(tutacak,tutturacak,koruyacak vs) yok yani bu sefer alacağım "Sennheiser MX 500" de heba olursa cinnet geçirip sony mony dinlemeden kendisine işkence edebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bizim arkadaşta kullanıyor ondan hergün birinden kulaklığını Dödünç al yanındada kolonya bulundur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 jbl'in kablosunun dışı iple sarılı kulaklıkları vardı diye hatırlıyorum.Onları düşünebilirsin,kopya riski pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar