cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 tello serdar özkan serdar kurtuluş holosko aydın bobo benim fikrim bu adamlar kesin kalmalı, diğer herkes gidebilir. bobo %90 satılacak ama. tello yıllarca sol bek oynadı çok da iyi oynuyor sene başında ibrahim üzülmez cezalıyken oynamıştı bizde de. benim fikrim tello solbek aydın solaçık denenmeliydi hala da 4 hafta denenmeli ama ertuğrulda o zeka yok ne yazık ki. ---- serdar kurtuluş tarzı 2-3 bölgede oynayabilen bikaç adam daha almamız lazım. onun dışında cisse kalsa da olur değiştirilse de olur ama mutlaka 2 tane önliberomuz olması lazım sağlam (serdar hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 abicim en kritik haftalarda rezil ve ruhsuz oynarlarsa ne zaman oynicaklar? en kritik maçlar yani artık pes. ertuğrul'un takımı ateşleme gücü yok. ayrıca gökhan zan'le sözleşme yenilenmicekmiş. gitsin o adam yani. yararı yok zararı var. takım en çok kornerlerden gol yedi. alex'e kafa golü attırdı. topa vuruyor sakatlanıyor. adam çarpıyor omzu çıkıyor. ne bu ya? anca gider. baki'ye laf atıyorlar ıslıklıyorlar ama ondan önce sırada çok insan var. en azından baki mücadele ediyor. rüştü lider filan olabilir ama oynamasın ilk 11 de bir zahmet. kale içine uçan kaleci istemiyorum abi bu takımda. hakan 54984 kat daha iyi. hep planjonları iyi hem reflexleri. topu tutmasını öğretirlerse türkiyenin en iyi kalecisi olur. rüştü öğretsin işte. gitsinler adam gibi adam alsınlar artık. hala saçma sapan yerlerde adam arıyorlar. hırslı oyuncu şart takıma, eteşleyici adam lazım. forvet lazım gol atabilen birileri lazım. ilhan mansız gibi bişey lazım yani. uzaktan vurucak kafa ile atıcak korkmicak. boboyu satsınalar gelen para ile alsınlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar