Ihlamir_boy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Slm millet yeni üye oldum;mutlu oldum...Walla siteye aslında pek ısınamadım kardeşimi ne zaman görsem bu siteye takılıyodu bide ben üye oluyim dedim ve oldum ee şimdi nolcak napacam ben bu sitede?Sadece foruma mı takılabiliyoz?Nedir yani nolcak şimdi benim halim?[signature][hline]Üç, ikiye ben senden büyüğüm demiş, dört te ikiye, üç senden büyük ama ben üçten daha büyüğüm demiş...Zuahahahaha :rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hoşgeldin Ihlamir_boy geç bir çayımızı iç, bu arada şu önemli notları okursun; Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim.. Eğer bayansan sana kozmetik tüccarımız yardımcı olabilir... iyi eğlenceler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 selam[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: green_martian, 28 January 2004 07:19 tarihinde demiş ki: biz buralarda yenileri sevmeyiz ona gore [signature][hline]-->Four String Magic<-- In the long run we're all dead Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ihlamir_boy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Yamuk olmasın dagıtırım haaa :))...şaka bi yana sitede paso geyik mi yapıyonuz başka bişe yokmu?ha bide o balon ne lam elime bi tane balon vermişler sanki bacak kadar çocuğuz :)) yeni üye olduk diye bi tane balonla mı hediyelendiriliyoz? <-------- en son kelimeye dikkat böyle bi kelimeyi bi daha göremessiniz (Hediyelendiriliyoz) Zuaha[signature][hline]Üç, ikiye ben senden büyüğüm demiş, dört te ikiye, üç senden büyük ama ben üçten daha büyüğüm demiş...Zuahahahaha :rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Bizim buralarda yeniyim diye gelirsen topic açtı haracı vereceksin.Hadi bakalım malı PM den gönderiyorsun. Hoşgeldin.[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Moncain burda baba varken sana ne oluyo oğlum haracı pmye yolla :-)[signature][hline]HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 http://www.hades.com.tr.tc Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 heyyytt dağılın lam abim gelmiş paticiğe warya dünyada en son kişi dir paticiğe gelecek olan yakışır delikanlıya söyledi sabah bana bende paticiğe takılcam artık falan dedi =) koptum direk heuehueh[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 hoşgelmişsen..[signature][hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Haraçları kime veriyorduk? Bu arada Hoşgelmişsin. ;)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hepiniz hoş gelmişsiniz gençler.. buyurun bi soluklanın hele.[signature][hline]-End of Transcription- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.