irin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 abicim niye izleyen kimse topik acmamıs resmen kızdım dellendim daha once izlemediğime,bileydim bu kadar guzel oldugunu...6oların amerikasında gecen film özgurluk denen seyi anlatıyor.özgur olanlar olmayan ,birbirlerine bakıs acıları... ayrıca bir film de kullanılan soundtrackler bu kadar mı iyi olur; hendrix-İf six was nine steppenwolf-born to be wild the electric prunes-kyrie eleison the byrds- I wasn't born to follow.sahnelere cuk oturuor adeta bi de ben bu hafta surekli vizyona yazarım artık.festival saolsun.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 vardı bunun topiği yokmudu? ben konuştuk diye hatırlıyorum alla alla neden öle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 cesitli baslıklarda gecmiş adı ama,adına topak goremeyince acımadım actım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Çok adını duydum hiç izlemedim. ..... Olaylar gelişir. Noktalı yeri doldursanıza fikrimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 şöle bi film işte, baska nasıl anlatırım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar