Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Dvd'lerin hepsi orjinaldir. Orjinal dvd koleksiyonu yapıyorum epeydir. Yalnız bu 10 gün içinde paraya ihtiyacım olduğundan elimden çıkarabildiğim kadarlarını satmak istiyorum. Aslında her biri çocuğum gibi ama maalesef. Seçim yaparken bile zorlandım. Anca bu kadar çıkarabildim olanlardan. Alınır mı bilmem ama. Her birine 5 lira istiyorum. Yarı fiyatına yani. Almodovarlar 19 lira sanırım. Volver'i dergiyle almıştım. Hiç bir şekilde kutularda hasar, cd'lerde çizik yoktur. Hepsi sorunsuz çalışmaktadır. Filmlerin hiç biri vanilya disk değildir. Yani her dvd'de ekstra bölümü vardır. Hable Con Ella Volver All About My Mother Suspiria Manhunter One Night at McCool's The Others Hard Candy Tess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 9 tanesine 35 istiyorum. İstanbula gideceğim bilet parası çıksın bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar