Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Sanırım internete bağlandıktan sonra oluyor.. sanırım harddiskten çıkan 3 kısa "yükleme" sesinden sonra ( böle kıık kıık kıık) bilgisayar 3-6 saniye arası takılıyor daha sonra yine aynı ses çıkarak aynı aralıklarla devam ediyor bu nedir ?
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 demekki bilgisayar "tekmele beni tekmele beni" diyo diyince napcaz? sevdiğimiz şeyleri dosyaları oyunları bilgisayar ortamından uzaklaştırıcaz sonra istediğini yapıcaz sorada yenisini alıcaz[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Yükleme sesi normal mi ykosa hard disk jiletle kazınıyomuş gibi mi?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Yükleme sesi normal bu arada sorunun icq dan kaynaklandığını sanıyorum kapatınca bi sorun olmuyor. sildim bidaha yükledim aynı şey oldu. nesi var acaba..
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yalana bağlamış senin alet.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Chemical merak etme para topladım gelecek haftaya alacam yenisini. Sonra bir güzel tekmeleyecem. Bir kerede güç kaynağı yanmıştı aldım çekici nası parçaladım güç kaynağını varya oof of..
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Asosyalsin sen.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben asosyalim kız arkadaşıma para bayılacağıma bilgisayar alıyorum değilmi ?[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ?
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ahaha yahu benim güç kaynağıda yandı geçengün ama ben söktüm:) fanına kıyamam arkadaşa hediye edicem bide eski fanı:) Şu anakart değişsin asıl onun geleceği manyak olucak[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bide flat alsam çok tatlı olur ama para yok :)[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ?
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: Boojack, 04 February 2004 17:40 tarihinde demiş ki: ben asosyalim kız arkadaşıma para bayılacağıma bilgisayar alıyorum değilmi ? Bendensin :D
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Siz asosyalsiniz. Oh karı kız takılmak varken bilgisayar neymiş.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 kıza verdiğin para sana geri dönmüyo bikere seni terkeder bütün paran uçar Bilgisayar nası? gidiyomu bi yere? veriosun parayı oynuosun oyununu[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi)
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ahah valla karşılığı gayet güzel geliyo baba. ;-) Oww yeah[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Deep sen git kelliğinden kurtul ilk önce :P harbi doğru ama bazen bilgisayarda karşılığını vermiyo 2 günde birşey oluyo kontakatıyo yanıyo tüm bilgisayar.[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ?
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ohh akşam manitaylayım yarın da elemanlarla halı saha maçı var ohş[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ooo kimmiş o elemanlar. manitayı da bi gösteremedin bize[signature][hline]Adım Boojack, ben yaparım kek. Icq:161010949 p ?
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Boşver görme gözlerin kamaşır kör olursun. Elemanlar ya bizim topane tayfası.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Vaaaaay threadle alakam yok ama bu "gözlerin kamaşır kör olursun" lafına bittim :D[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar