ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne bileyim olm, setlist fotoğrafını ekşiden aldım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Enjoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 KingOfLoss said: tek fark hariç, chain sling yerine falling çalındı. şansına küs irin.küsmekten öte kahroldum ben ama olsun nen hala mutluyum mesela.lan ayrıca seyirci fotusunda benim tayfa var oldugu gibi.off ben cok kısayım sadece kelim gorunuorr./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben de 2 arkadaşımı tak diye gördüm, kendim yokum diplerinde olmama rağmen ÜNLÜ OLAMADIK ;_; o değil de ne ara minderlere geçmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar