Eralph Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Singleplayer oynayarak zevk alabileceğim custom haritalar biliyormusunuz? Yani single için yapılmamış da olabilir mesela botlu dota haritaları falan gibi. tercihim güzel düşünülmüş rpg haritaları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 haritadan ziyade campaign indir, singleplayer olarak... cok zevkli campaign'ler var, hatta frozen throne'a devam eden bi campaign vardı, rise of the lich king mi neydi adı, zevkli bisiydi, bitisi cok dandikti gerci =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 eheh oynadım onları bitirdim, ne yazık ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 yok kendi campaign'lerinden bahsetmiyorum, netten indirebilecegin custom campaign'lerden bahsediyorum, adamın teki normal scenario nun devamını yapmıs mesela iste, onun dısında hic alakası olmayan campaign'ler falan var =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ha pardon ya campaign diyince dikkatli okumamışım demekki, dur bakayım ben o zaman zaman geçirebileceğim birşeyler varmıymışmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar