Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Orçun(c.c) nin sağlığına kaldırıyorum arkadaşlar. Bir de yeni kitabından alıntı yapayım. "Orçun birdir, ekmek de onun kulu ve elçisidir" Yasal uyarı: Kadeh boştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 teşekkür ederim. çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 fatih 5. sulh ve ceza mahkemesi kesicek belanizi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ne itici güldüm lan öyle. Diş etlerim göründü adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bu gecemi topice ayırdım :) Yörüngeye otururum zannımca birazdan eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ölmüşüm buraya yazarken. Rezalet. Öldüren de 20 level düşük çiçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 YALAN. aslı bundan aylar önce bir sms te geçtiği üzere "Orçun(c.c) birdir, sly da onun kulu ve elçisidir" kanıtlar penth, azmo, dela, vb. insanların cebinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Allahım tepede quest var çıkamadım bi türlü. Allah belasını versin tasarlayanın. Koysana lan adam gibi bi yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 gerçi, birden fazla elçisi olabilir ben de kadehimi orçun ve elçilerine kaldırayım. benimkinin içi dolu, buz da var. ne olduğu kitapta yazılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Benim de dolu agali akpyle yüzgöz olmayalım diye şeyettim. Şerefe orçuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ding 55! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Midem yandı effsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 cons: ALSMCLAKSCKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ne bayık yermiş lan burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 And Cons said "Let there be Ekmek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 haşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 canım mangal sofrası çekti. koycan rakını, yanda mangal yanıo olacak. antrikotlardan önce sucuğu koycan bütün şekilde. tam yağını bırakıoken koycan sucuğu ekmeğin arasına. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar