Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Yine de şikayetçi değilim canım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 toggie said: Rikkie said: Oyunun simgesine tıkladığınızda hikayeyle uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmayan yarı çıplak hatun ilk çıktığında "bu ne la duplicate indirdim galiba" demiştim. indirdigin icin cıkıyo o yarı cıplak hatun, orijinal olsaydı cıkmayacaktı yani :p sanki orjinalinde yarı cıplak hatun yokmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyunla alakali ama onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 oyunla alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 razor'un koydugu resimdeki kadar cıplak hatun yok oyunda evet. resmen bikinili, gobeginde piercing olan bi kadından bahsediyoruz tamamen alakasız yani. diger hatunlar da oyunla ilgili ancak ra1 ve ra2'deki gibi ciddiyeti yerlerde surundurecek kadar kadın eklenmesi hosumuza gitmedigi icin oyunla alakasız olduklarını soyluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bir şey sorucam acaba oyunun krekli patch i var mı? reloaded yükledim de sovyet campaignde biyeri geçince oyundan atıyor hep sizde de oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 varmı oynayan alasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 hiç hoşuma gitmedi oyun ki ra1/2 hastasıydım. saatlerce skirmish falan kasan bi tiptim, resmen çok garip geldi. beğenemedim ben. gerçi çok uzun süre oynamadım da, üniteler çok kasış geldi bıraktım fdsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar