THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bir aya yakın suredır oyun elımde ama aptal bır vırus yuzunden gıremıyordum olayın vırus den kaynaklandıgını anlayınca bır kac vırus temızleme programı ıle vırusu sıldım ustune formatlar bıle caktım ve oyun calıstı.. sadece 1 saat kaldı patchın bıtmesıne bır saat sonra gırıyorum:) varmı onerınız baya acemıyımde[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 02 February 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 haydi bakalim hosgeldin ozaman[signature][hline]Just outta curiosity, how does it feel to be a waste of sperm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 estel ekihips mekihips bisey soledı ona bakacaktım yer olarakta nabu dedı grıs senın dedıgın yer adımı server adımı oluyor? butun patıcık aynı serverda deılmıdır acep? son 37dakka bu arada :)[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 02 February 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 LONG LIVE REBELLION ! JOIN REPUBLIC TODAY! /tell La'unva /tell Sne /tell sufi /tell azermann /tell degoe[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 deep bısey anlamadım su tell oalyından tell desola dedı bırde estel 12dakıka...[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 02 February 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 özel mesaj gibi bişiy.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: PhalanX, 02 February 2004 22:59 tarihinde demiş ki: Türkler genelde eclipse de ama bi takım buglar falan varmış sanırım serverda.. Kettemorda oynayan 5-6 türk var sen bilirsin tabi Popeye slog falan epey yardımcı oluyorlar saolsunlar. Kim demiş bug var diye herkesin source kodu ayni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 *Tharkas patch ı bıtırır oyuna gırer hevesle* Ecylipse Down!! Heh![signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Escobar, 03 February 2004 00:06 tarihinde demiş ki: Kim demiş bug var diye herkesin source kodu ayni:) sanırım gris bunu kastediyodu :) said: AssassiN, 02 February 2004 05:47 tarihinde demiş ki: eclipse sux ozellikle meditationdaki animasyon bug'i verem edecek beni [signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 said: Escobar, 03 February 2004 00:06 tarihinde demiş ki: Kim demiş bug var diye herkesin source kodu ayni:) Bir kaç ayrı server'da (Bloodfin, Chimera, Kettemoor) açtığım karakterler vardı. Ana karakterimse Eclipse'te. Artık Eclipse'in kalabalıklığından mıdır nedir bilemiyorum ama oynanan oyunun aynı olmadığı kesin. Pazara çift tıkladığın anda açılıyo diğer server'larda mesela. Bi de Eclipse pazarında sıkça başıma gelen bir sorun var. Soldaki menünün alt bölümlerini görüntüleyene kadar bin dereden su getiriyor alet. Diğer server'larda tak diye görüntüleniyor istediğim alt bölüm. Keza vendor'lar için de geçerli bu söylediğim şeyler. Yani oynanışta farklar olduğu hissediliyor bence. Umarım zamanla düzelecek şeylerdir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Eclipse dışında çok az serverda dathomir in yada endor un tüm outpostlarında 24 saat grup bulunabilir. Kalabalıl bi serverın getirdiği artılar eksilerinden çok bence.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 evet dathomir olayi harbi iyi.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 işte bi bakımada kötü :) ben imperial prisonda jedi knight oldurmek istedigimde çevrede tanımadıgım 10 kişi varsa pek zevkli olmuyo[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 hepsi ayni[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Niye kuru gürültü olsun ki gayet de hep beraber sürekli oynuyoruz?[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 aman dikkat edelim laflarımıza :) daha once kettemoor eclipse laf dalaşı olmuştu bi daha anlamsız yere olmasın isteyen istedigi yerde oynasın en guzeli :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 evet sonucta bakis acisina gore eclipse kalabalik ama kalabaligin dezavantajlari var kettemor sakin ama sakinligin dezavantajlari var iste ole bisi.[signature][hline]sad [R.I.P] marksman/ scout/ bounty hunter/ entertainer/ pistoler/ image designer(h1 sith)/ medic/ combat medic(h2 jedi)/ doktor /artisan(h3 jedi) (4. holo slient)/armorsmith/brawler/N tka/N mechant/ (BITMEEEEEEEZ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 saat 7:45 olmuş hala yoksun hehe[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hmm benim saatime gore 7:45 ama paticigin saati 8:15 heuhe[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 geçende 17:00 civarı ketemorda coronette bi karakter açtım.coronet kettemorda pek popüler değil sanırım boştu baya[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar