Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ms paint? :P valla ben zincir felan yaptıydım adama paintte ehe :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
mondain Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 profosyenel olarak diyorum nerden yapabilirim asıl programı ne[hline]
Draven Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 walla en kullanislisi photoshop sana oneririm, dipnot: imzada resim yasak[hline]Can't rain all the time...
dmslayer Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 eee oyuna özel modlar yapıyorlar o neyle oluyor?[hline]::_dmslayer_::
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 onlar Model oluyor skinleri paint vs gibi programlşarla yapabilirsin yada Bri-Skin adlı programla ama eger karakterin goruntusunu degıstırmek ıstersen Codename GTA3 dıe arat google dan bır sıte cıkar orada modeller var mesela benım su an oynadıgım Cassandra modelı var omrumde gordugum en detaylı GTA3 modelı bence tavsıye ederım tabı kadın charla oynamaya ters bakan 34'' monıtor delıkanlılarından degılsen:)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Öne çıkan mesajlar