RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Titreşimle, hareket algılayıcılarla ya da son günlerde çıkan Philips amBX'de olduğu gibi aydınlatma ve hava efektleriyle oyun deneyiminde kendinizi son noktada görüyorsanız yanılıyorsunuz. Tamam 15.000 Pound fiyatıyla o kadar da ucuz olmayabilir ama VirtuSphere adlı bu makine sizi oyunun içine çekmek için tasarlandı. Daha çok abartı boyutlardaki bir hamster koşu tekerleği izlenimini veren bu alet 3 boyutlu sanal dünyayı gerçek anlamda keşfetmenizi sağlıyor. Oyuncular hareket sensörleri taşıyan ve görselleri size ileten bir aygıtı giyerek bu deneyimden faydalanıyor.. Bu büyük küre 360 derece herhangi bir yönde dönebiliyor. Washington merkezli üretici firma bu ürünü son teknoloji bir oyun kontrolcüsü olarak tanımlarken, üretimin kişi ölçülerine göre yapılabildiğini de ekliyor. Bu teknoloji aynı zamanda oyunun yanında askeri ve turistik amaçlarla da kullanılabiliyor. Ürünün müşterilerinden Rusya Turizm bakanlığı Kızıl Meydan ve Kremlin'da bu aleti kullanarak sanal geziler düzenliyor..Kaynak: Ananova.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 benim bu düşünceye karşı çıkmamın tek sebebi, ben oyun oynarken yorulmak istemiyorum ki. yani kendim koşacaksam ya da yürüyeceksem ne bileyim zor olur yani. oyun demek stres atmak demek, sakinleşmek demek benim için. ben monitöre ya da tv ye bakarak oyunun içine girebiliyorum atmosfer iyiyse oyunda. psp de bile etkileyici oyunlar olabiliyor sonuçta. bence oyun oynamak film izlemek gibi birşey ama müdahale edebildiğiniz şekliyle. o yüzden çok tutacağını bu tarz şeylerin ben sanmıyorum. anca turistik gezi maksadıyla kullanılır işte. ha bir de beni deli gibi yoracak bir şeye 15000 pound vermem sanırım. 15k pounda devasa bi lcd tv alırım ps3 bağlar oynarım bence daha mantıklı. haksız mıyım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 oyunda bir uçurumdan diyer uçuruma nasıl zıplayacak insanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar