Kithnos Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Selam arkadaslar; Arabanin ruhsati kaybettim sanirim,ne yapmak gerekiyor ? Nasil yeniden cikaricaz , tutanak vs gerekiyor mu ? Hangi burokratik ve maddi zorluklar beni beklior ? Bi de arac sigorta kagidi da onun icindeydi onu nasil geri cikartiriz,sigorta yapan firmayi aramak gerekir heralde onun icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bi tabıdık 600-700 liraya malolduğunu söylemişti bahsettiğin şeylerin onun yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yeni ruhsat çıkarttır sigortanı ara yeni kağıt çıkarır onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 MrMarvelous said: yeni ruhsat çıkarttır Nasil cikariyoruz , hangi adimlar hangi belgeler gerek , ve kaca patliyor diye soruyorum zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 muameleciye git ruhsat cıkarma nsl oluyor anlayabilmiş değilim gerci ya eski ruhsatını yenilersin yada alım satımda ruhsatı ustune alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar