jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 önerilerinizi bekliyorum ? fawori parçalarınız ?[hline]i'm walking wounded all alone
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 yok mu hiç dinneyen yaa ?!?!?! upppppp[hline]i'm walking wounded all alone
Katze Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Arc Arsenal Catacombs Cosmonaut Enfilade Fahrenaite Invalid Litter Dpt Non Zero Poosibility One Armed Scissor Pattern Against User Quarantined
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 tabii ki rascuache[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin]
Afterglow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Gereksiz bilgi: At the Drive-in'in solisti Cedric Zavala şu an The Mars Volta'da şakımaktadır.
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 aa böle bi topiğim varmış fakat feci baydım bu gruptan listemde kalan 3-4 şarkısını da dinlememeye özen gösteriyorum =) müzik namına bişiyleri yokmuş ehhe[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Öne çıkan mesajlar