Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Hepimiz bamyayız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 of. bişey desem, demiyim. denilebilecek her şeyi arkadaşları demiş zaten ahahahhhhahahahahahahh AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 vay anağan babağan kamuğğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 sırasıyla cevaplayayım, - Sarhoş değildim. - Zevksiz hiç değilim. - Birkaç kişinin abartmasıyla bir olay var sanıyorsunuz, halbuki o sırada orada hiçbir şey yok. - Bu başlık yüzünden aynı birkaç kişiyi hayatımdan sildim, (bkz: turnusol kağıdı). - Kilit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 yoğun istek üzerine kitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar