Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Arkadaşlar bende bi alpine teyp var ipod bağlanabiliniyor ama adamlar ipod bağlantı kablosunu ( Kodu:kce-422i )içine koymamışlar. Aldığım yere söylüyorum bir buçuk aydır getirdik getiricez diye oyalıyorlar. İstanbul'da nerden bulabilirim bu kabloyu alpine istanbul bayisini aradım yarım saat önce cevap veren olmadı heralde çıkmışlar. Bu tür şeyler satan bir yer biliyormusunuz. artık bulamazsam son çare internetten alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 nası bi kablo? tarif etsene? Bi ucu ipod bağlantısıdır doğal olarak. Diğer ucu kulaklık jak çıkışı mı, USB mi? jenerik bişey mi yani yoksa alpine e özel bi bağlantı mı? alpine e özel değilse bilgisayarcılardan müzikçilerden falan rahat bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yok alpine e özel hatta piskopatlar her modele ayrı ayrı kafalar yapıyorlar $$$$$$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 usb'li bi teyp alsan eminim daha rahat ederdin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 USB li teyp ne ya ilk defa duydum link varsa koyabilir misin buraya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 SD/MMC vs. kart okuyanları bile var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Suyu çıkmış o zaman biraz! Gerçi Pimp My Ride'a adamların alete mini pc koyup windows açmalarından sonra bunlar biraz akıllı uslu kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 iDA-x001 aldm bnde alpine gayet iyi :) ayrıca kutusundan çıktı kablosu :S bence electro markt a fln bak bulabilirsin o kabloyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bende de 9847 war, avrupa versiyonlarinda olmuyor genelde bu kablo.. hatta benimkinde kabloyu gectim extra unite almak lazim i pod icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bu arada o kablo 90-100 lira arasi bi$ey soyliyim de kalpler kirilmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar