Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitman tarzı takılmak

forgiver

Öne çıkan mesajlar

saçları kısa kestirdim direk havaya girdim
tek eksiğim kırmızı kıravatım ve takım elbise giymekten nefret edişim. katil değilim ama şimdiki aklım olsa küçükken ne olacaksın soruna verecek en iyi cevabım bu olurdu. (dexter+hitman kırması bir seri katil, tetikçi olmam ama)
neyse geyik kısmını geçeyim, filme kendimi kaptırmadığımı da belirtmek isterim sadece yazacaklarıma ilham kaynağı oldu, benzerlik kurmama yardımcı oldu.

kızlar vermez di mi şimdi en baştan kabul etmek lazım
kendimi çok soğukkanlı, ruhsuz, mimiksiz hissediyorum

şimdi bende dexter gibi normal biriymiş gibi rol yapmaya çalışıyorum ama onun kadar başarılı uygulayamıyorum, işte hissetiklerim(bu karakterleri söylerek biraz abartmış gibi duruyor ama sadece belli bir özelliğini belirtmek için kullanıyorum)

fazladan 1 kelime konuşmak zor geliyor, birşey almaya gittiysem hedefim dışındaki şeylerle uğraşmıyorum. özellikle benim ilgilendiğim bişey anlatmadan çok konuşan kişileri dinlemeye çalışırken bıtkınlık geçiriyorum bitse de gitsem diyorum
birisine bişey sorma şeklinde konuşma başlatmak yerine kafamdan diyolog kurmayı seçiyorum
sıra beklerken, otobüste otururken çok geriliyorum, işim bitsin eve gideyim bir an önce diyorum
insanların yanında çok tepkisiz duruyorum, garip davranıyorum diye gerilmeye başlıyorum seri katil soğukkanlılığımı yitiriyorum, kızların yanında daha belirgin oluyor
göz kapaklarım genelde yarı seviyede duruyor özellikle açmadıkça sanki 7/24 göte kitlenme modunda geziyorum gibi geliyor olduğunu düşünüyorum, bu da sapık düşüncesini oluşturuyor ki birisinin yanından geçerken bile acaba diyorum
göz kapağım full açıkken de çok yoruluyor, kırmızılık oluyor bi de özellikle yapmaya çalıştığım için çok ciddi ve kızgın bir yüz şekli oluşuyor, daha fazla yazamıycam hitmanden uzaklaşıyorum çünkü, biraz abartarak yazmış olsam da bunları hissediyorum, saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

kendine dikkat edip bir tarzlarda takılmak isteğine her zaman onay veririm.kendiyle bir erkeğin bir şekilde ilgilenmesi iyidir hoştur , yaptığın tercihin de sana nasıl ne şekilde gidebileceğini kestirebilirsin.

hepsi o ama.

bir şeyler olmıcak , değişmicek.sen rahat hissediceksin sadece.

sana yakışan bir şeyleri denemen dikkat çekerse bunu da devam ettir.

bunları demek istedim ben de (:

edit: bana imaj danışacaksan şunları diyeyim sana.

muhteşem kalın çerçeveli bir kahverengi gözlük ,kısa saç, sakal ,gömlek ve kadife tarzı bir ceket(birbirleriyle çok uyumlu olmaları şart) ,alta sportif bir pantolon en karizmatiğidir genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
saçları kısa kestirdim direk havaya girdim
tek eksiğim kırmızı kıravatım ve takım elbise giymekten nefret edişim. katil değilim ama şimdiki aklım olsa küçükken ne olacaksın soruna verecek en iyi cevabım bu olurdu. (dexter+hitman kırması bir seri katil, tetikçi olmam ama)
.......

kızlar vermez di mi şimdi en baştan kabul etmek lazım

Abi moralimin bozuk olduğu bi anda öylesine foruma bakarken beni güldürdün, Allah da seni güldürsün :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya bırakın şekilciliği :) burada önemli olan imaj değil, olmayan duygular
zaten otobüste önümde oturan iki kız vrsa fix muhabbet başlangıcı saç oluyor; okan saçları kestirmiş iyi olmamış yanlar eskisi hali daha iyiydi, serkanın saçı çok güzel, taylanı gördün mü nasıl şekil yapmış, 10 dk bunları konuşuyorlar sonra bişeyler daha söylüyorlardı ama yazcaklarımı düşündüğümden kaçırdım gerisini
benim açımdan kısa saçın tek espirisi aynaya bakma zorunluğunu ortadan kaldırması :), bi de işte hitman in 3 numara kesilmiş hali gibi takılma gazı, uzamasının verdiği heyecan
ama ilk mesajımın, anafikri ve teması bunlarla alakalı deil.
edit: 2 tane smile ekledim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...