replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 şarkı çok güzel fakat klibini anlamayamadım neyi anlatmaya çalışıyorlar aslında klipte çok başarıları.tool musevi değil mi?[signature][hline]It Is A Good Day To Die
hella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 sözleri daha dikkatli dinle, sonra biraz başka şarkıları dinle. anlican[signature][hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 parabola nın klibini hatırlamıyorum da maynard ilginç bir adamdır din üstüne ilginç söylevleri vardır netten araştırırsan karşılaşırsın, ancak yine de kafa yorman gerekecek iş şarkı sözlerine gelince :)[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 tool'un sözleri daha iğreneli ;-).[signature][hline]It Is A Good Day To Die
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 maynard dediğim adam tool un solisti bu arada :D söz yazarı.. hehe[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 biliyorum o kadarını :).hatta parabola klibinde oynayan tip.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 konunun eksperi leftfield dır o yazar bişiler ama müzikal açıdan çok ilginç insanlar türünün bir örneği daha yok[signature][hline]bornozlu canavar
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: replikas, 03 February 2004 18:54 tarihinde demiş ki: biliyorum o kadarını :).hatta parabola klibinde oynayan tip. parabolanın klibinde oynayan maynard deil =) tricky desem =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
replikas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 maydar değil mi o sitesinden baktım maynard yazıyor maydar o yaa![signature][hline]It Is A Good Day To Die
replikas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bak buda fotosu çok benziyo yaaa ama![signature][hline]It Is A Good Day To Die
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 deil canımın için Maynard abimiz maynard deil klitpe oynayan tricky bence buna daha çok benzio[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion.Playlist[Bu mesaj LeftF13LD tarafından 04 February 2004 16:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar