Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bu dayıya geçende rastladım youtube'da. Yakuza 1-2 serisine aşina değilim fakat onlar şimdiki zamanda geçerken yakuza3 Edo devrinde geçiyor diye okudum. Avrupa'da hiçbir oyun sitesinde bu oyunla alakalı bilgiye rastlayamamak garip geldi. Japon psn'de demosunun yayınlandığını okudum fakat ps3'ü İstanbul'da bıraktığımdan dl edemedim. var mıdır bu oyunla alakalı birşeyler bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 japonyada çıktı sadece. us eu versiyonunun vs çıkıp çıkmayacağı belli değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Yakuza'nın ilk oyununu arkadaş ısrarıyla alıp oynamış ve en büyük hayranı olmuştum. (Elisha Cuthbert , Mark Hamill kimi ararsan var seslendirmede) Yakuza 2 ise bildiğim kadarıyla İngilizce versiyonu hala çıkartmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar