eshquia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ark lar ben ps2 de prince of persia the sands of time diye bir oyun oynuyorum bu oyunun bir yerinde takıldım yardıma ihtiyacım var özel msj atarsanız ben size nerde oldugumu solerim yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Nasıl becerdin iki topic birden açmayı? =] Bence nerede kaldığını söyle, hatırlayan anlatsın. PM istilası yaşamanın anlamı yok boş yere, hem belki başkası da görür öğrenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eshquia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 %14 falan bi salon var içerde 4 yaratık var bir de dost olan bir kız var ama oradan nası cıkıcağımı bilmiyorum ve yaratıklar ölmüyo yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Yaratıklar yere düşüp bir daha kalkmayınca yanlarına koşup üçgene bas, hançeri karınlarındaki kumara saplayıp öldürüyor. Demoları ve Vision'ları da geçme ayrıca. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ben oyunu bitirdim. zaten topu topu 12 saat sürüyor. biraz tadını çıkararak oyna bence güzel, bayağı güzel bir oyun. visionı seyrettikten sonra bir şey anlamaman çok doğal o yüzden önce biraz ortamı araştır. tıkandığın zaman visiona bak. böyle daha verimli oluyor. onun haricinde bir müddet sonra zaten alışkanlık oluyor. daha hızlı oynamaya başlıyosun.[signature][hline]i hate love, i love hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar