Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karıştı, dön başa


Quibble

Öne çıkan mesajlar

Kararsızlığın doruk noktasını yaşarken, üzerime yağan kara küllere çeviriyorum yüzümü.Üzerime yağan o hafif koku.Tüketilmiş sigaradan arda kalan arıtılmış sahte temizliği soluyorum.Suratımdan süzülen yalancı damlalar, senin için değil benim icin ağlıyorum.Gitmekle kalmak arasında kalıyorum, kaçıp geliyorum yalnızlığa.

Hatlarımı okşayan rüzgarın hafifliğinden kafam bi dünya.Eşliğim, sigaramın dumanına karaladığım kelimelerin silinmesini izliyorum.Hayatımdan alıntı yapıp bi sonraki duman kitlesine yazıyorum.

Dünyanın etrafında dönüyorum, yere en dik düştüğüm saatteyim hep.Düşüpte kalktığım yerdeyim.Güneşim geceleri doguyor."Bir zamanlar" diye başlayan hikayelerimle uyuyorum her gece.

Gündüzleri... yıldızları sayıyorum.

Yıldızları sayıyorum teker teker."Karıştı, dön başa" diyorum kendime.Araya Ay giriyor, karıştı dön başa.. bir kere daha.

Ciğerlerimi ısıtan alkol beynimi donduruyor.Titriyorum.Biraz sarhoşum, biraz ayık.Rendelenmiş gülücükler parça parça avucumun içine düşüyor.Flu bakışlarımı geçemiyorum, gözlerim dolu dolu, göremiyorum.

El yordamıyla hayata takılıyorum..

Döküldüm, dağıldım.Etrafa saçılmış parçalarımı bulamıyorum.Oyuncağını kaybetmiş küçük çocuk gibi ağlıyorum.İstemsiz yalvarıyorum, "geri ver" sözcüklerini fısıldıyorum.

"Onlar benim!" diye bağırmak istesemde boğazımda düğümleniyor, hıçkırıklarıma karışıp yok oluyor sesim.

Son sözlerim; "Ne olur geri ver huzurumu"..
Son düşüncelerim elimdeki karalanmış kağıt parçasında,

Susuyorum.

Derimin altına kazıdığım mürekkebin tadı kadar koyu yalnızlık.Gözlerimi kapıyorum, avcumun içinden düşen son kelimelere kimse anlam veremesede ben biliyorum,

"Karıştı, dön başa".

Yalnızım ve tükeniyorum, ölüyorum.Ölüyoruz..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...