Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NOKIA E65 yardım

loop

Öne çıkan mesajlar

Dostlar bugün yeni telefon aldım. Nokia S65. Nokia suit sayesinde pc den telefona dosya atabiliyorum.
Fakat telefon da her türlü video yu oynatamıyorum galiba. Wow into vardı avi şeklinde, yükledim çalışmadı. baktım telefonun kendi çektiği görüntüler mp4, denediğim dosyayıda mp4 e çevirip kaydettim. Telefonda gözüküyor ama çalınca sadece ses var görüntü yok. Neden acaba. Telefonum bu tip görüntü dosyalarını göstermiyormu ?
Sosyal ağlarda paylaş

valla o pek birşey oynayamıyor, bilemiyorum neden öyle. yüklemek için ufak dosya indiriyorsun. nokia yazılımını PCye yüklediysen zaten onlara çift tıklayınca telefonu kabloyla bağladıysan otomatik olarak algılıyor, telefonda devamlı evet evet evet diyorsun ne derse, yüklüyor. başka yöntemler de var hafızaya atıp oradan da yükleyebiliyorsun falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Bende de E61 var. Core player kullanıyorum kırılmış, tek kelimeyle muhteşem. Convert için de PSP Video Express diye yazılım var kolaylıkta üstüne tanımam. Yani kolaylık dediğim her şeyi ayarlayabiliyorsunuz ve bunun için çok az çaba sarfediyosunuz muhteşem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...