ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ya mikrodalga fırınlarla ilgili bir soru sorulmu$tu .. Biri de "mikrodalgada kumpir oluyor kumpir cubuklarıyla gibi bi$iler demi$ti" ben ewde direk atıyorum patatesleri mikrodalgaya 17 dakkada oluyo .. Sorum $u : Boyle cubuklar varsa nası bi$iler ? Ne ise yarıyorlar ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 kumpır cubugu?[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ilk defa duydum :)[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ne diyosun abi bi kelimesini bile anlamadım.[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yok geiq diil harbi bi$ varmı$ bole o yuzden dedim .. Bewn de google'dan aradım bulamadım enteresan ...[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Kesin fırının bi ek aletidir.[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 nası ya ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya ille de kupmir patatesi olmak zorunda diil ki , Ben buyuk patatesler seciyorum onnarı atıyorum .. 17 dk ayarlıyorum cıkınca miss .. Ama i$te cubuu varmı$ onu soruyorum ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 buyukce bi patates at mikrodalgaya, 20dk'a ayarla oluo sana kumpir icini acıp, tereyag, peynir, sosis doldur ohhh daha bugun yaptım super oluyor ama cubugunu ilk defa duydum[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ı$te ben de bugun yaptım da aklıma geldi burdaki yazı ..[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
replikas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 çubuğu napıcan al bi kaşık ye işte.bu arada evde kimse yok deli gibi açım ve daha söylediğim lahmacunlar gelmedi yemek demeyin bana![signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 ya belkide patatesin ortasından fln geçiriyosundur o çubuğu öle hiçbi yere değmeden fln kızarıyodur...öle olsa gerek...böle mikrodalganın ısısına dayanıklı fln ?[signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Kaç derecede 20 dk?[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 600 galiba[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 eee o zaman biraz fazla yanmaz mı??[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Herneyse iste mikrodalganın uzerinde oyle yazıyor[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Hey allam :) çubuktan bahseden bendim de, ya o şöyle bir aparat, artı şeklinde ve artının her ucunda birer sivri çubuk var, oralara patatesleri takıyorsunuz fln, bir tutacağı var vesaire, yani bir çeşit "patatesler düzende dursun öyle yaymayın etrafa ve düzgünce alıp çıkartın" aleti çok mühim veya olmazsa olmaz bi alet değil kendileri ;)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 20 dk de 600 de mikrodalga da erir, ev de patlar.[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bisey sorcam bu patates ortadan delip mi yapiyorsunuz? yoksa patates patlar sanirim bende yarin yapayim bari[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mikrodalgada ısıtmak istediğim tawuk, eti meti ortalama 1 dk tuttuğum düşünülürse 20 dk da ne patates kalır ne mikrodalga :)[signature][hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 aman diyim sahip çıkalım çubuklarımıza.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 walla mikrodalgada o kadar güzel olmuyo denediğim kadarıyla patatesi aliminyum folyoya sarıp normal fırında 200 derecede 25 dakka yapmayı deneyin.. kumpir çubuğunu da ilk defa duydum :)[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Zuhauh süper yaa hemen bi microwawe owen almam laazım..[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar