-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Icq lite kullanıyorum geçen gün şifremi değiştirdim o zamandan beri bağlanamıyorum kaç tane proxy denedim yok bağlanmıyo ya loading CL de kalıyo,yada connecting de aynı sorunu yaşayan varmı,yoksa genel olarak çoğu kimsede icq bağlanmıyomu kablonet kullanıyorum[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 çok çok ......... çok teşekkür ederim günlerdir deli oluyodum bende girdim siteye çözdüm eiwallah oh be yeşil yeşil online ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 benmde ihtiyacım vardı böle bişie eyvallah kardeşim cok makbule geçti valla...[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 www.proxy4free.com adresıne gırdıkten sonra lısteden anonymous 3128 ya da 8080 olanlardan herhangi bir tanesini secınız.(Ulke farketmez). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 icq pro 2003 b de bir sorunum var proxy i giriyorum connect e tıkladığım anda otomatik olarak HTTPS yi HTTP yapıyor ve bu yüzden bağlanamıyorum çözümü nedir ? daha önce de aynı versiyonda aynısı olmuştu bütün gün kasmıştım sonunda bağlanmıştı[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 aha girdim :D oh be =][signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bende de vardı aynı sorun, server'dan proxy'yi https olarak ayarlayınca düzeldi. http'den bağlanacağım zaman düzeltiyorum, bazen değiştirmek zorunda kalıyorum. arasıra da olsa ttnet proxy'si de çalışıyor.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 surdaki proxylerde saglam genelde calisiyolar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 oh girdim :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya bu proxy işine hiç gerek yoktu aslında çarpacam icq adminlere yetti be[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar