-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Icq lite kullanıyorum geçen gün şifremi değiştirdim o zamandan beri bağlanamıyorum kaç tane proxy denedim yok bağlanmıyo ya loading CL de kalıyo,yada connecting de aynı sorunu yaşayan varmı,yoksa genel olarak çoğu kimsede icq bağlanmıyomu kablonet kullanıyorum[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 çok çok ......... çok teşekkür ederim günlerdir deli oluyodum bende girdim siteye çözdüm eiwallah oh be yeşil yeşil online ne güzel :)
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 benmde ihtiyacım vardı böle bişie eyvallah kardeşim cok makbule geçti valla...[signature][hline]Your death will be avenged !!!
Merih Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 www.proxy4free.com adresıne gırdıkten sonra lısteden anonymous 3128 ya da 8080 olanlardan herhangi bir tanesini secınız.(Ulke farketmez).
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 icq pro 2003 b de bir sorunum var proxy i giriyorum connect e tıkladığım anda otomatik olarak HTTPS yi HTTP yapıyor ve bu yüzden bağlanamıyorum çözümü nedir ? daha önce de aynı versiyonda aynısı olmuştu bütün gün kasmıştım sonunda bağlanmıştı[signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 aha girdim :D oh be =][signature][hline]Rush Hour 3 - Coming Soon
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bende de vardı aynı sorun, server'dan proxy'yi https olarak ayarlayınca düzeldi. http'den bağlanacağım zaman düzeltiyorum, bazen değiştirmek zorunda kalıyorum. arasıra da olsa ttnet proxy'si de çalışıyor.[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 surdaki proxylerde saglam genelde calisiyolar[signature][hline]
ZeuZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 oh girdim :)[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya bu proxy işine hiç gerek yoktu aslında çarpacam icq adminlere yetti be[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey..
Öne çıkan mesajlar