toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bilmiyorum nolmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 cry more beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 PrudenT said: orda sorulan soruyla yazdığının ne alakası var ki quoteladın? Anlayabiliceğini düşünmüştüm pardon haklısın. 93 yılında 2 klüp arasında yöneticiler veya futbolcular tarafından yapılan bir olayın sorumlusunu taraftarlar olarak görmek çok yanlış. Şunu iyi anlamanız lazım , diğer takım taraftarları Fenerbahçe'yi sevmiyosa bunun sebebi Fenerbahçe değil , Fenerbahçe'nin büyük bir kesim taraftarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 beşiktaş'la galatasaray'ın kardes oldugu da nerden cıktı? lol. ben sadece kendi takımımı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Kim kardeş dedi? Senin gibi gs ile istesende kardeş olunmaz. Ben sadece Fenerbahçe'ye olan antipatinin gs'ye ve diğer takımlara karşı olmadığını söyledim. Ama istersen sana da antipati duyarız zor bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 istedigin kadar duy yavrum, beşiktaş'a ne kadar antipatim varsa, fenere de o kadar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 asdas ne dir bu ettiğiniz kavga ya gazeteler,TV'ler ble sizin kadar yazıp tartışmadı bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 toggie said: istedigin kadar duy yavrum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar