Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Resimlerde ki jip bir aile dostumuza ait. Yeni aldığımız sıfır Palio Weekend ile takas edebileceğini söyledi. Kararsız kaldık, acaba takas etmeli mi, etmemeli mi? (Bu arada jip 80 model CC 6)edit : kodlama hatası [signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''[Bu mesaj Selamon tarafından 03 February 2004 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 edilmez, vasat bir araba bu gösterdiğin[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 fenerbahcede bi galeride 900x20 yaziyodu bunu 0 i icin ama kesin yanlis okumusumdur[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Zaten bizi korkutan da aracın ultra fazla yakan bir arac olması. Daha önce uzun süre kullandık u jipin aynısını. Çok keyif alıyoruz kullanırken ancak haklısınız galiba palio kalsa daha iyi[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 arkadaşta var acaip yakıyor birde zıplaya zıplaya gidiyosun :) her cukurda kafanı tavana vurmakda cabası :) cok manyagı deilsen bu aracın almıcaksın[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar