Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 güzel filmdi gidilir izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 daha yeni geldim filmden ben beğendim gayet sade güzel bir çok ögeyi barındıran bir film olmuş.işin felsefesini iyi vermiş umarım devamı olan ww de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bayağı vasat yetersiz bir film olmuş. her olan olayı 5 kez anlatalım ki 3 yaşındaki çocuklar anlasın. efendime söyleyeyim ceki çenden kötü dövüş sahneleri çekelim. hikayeyi binbeşyüzüncü kez değiştirelim bambaşka birşey olsun. bütün dünya buna inansın kötü adam olduğu belli olan kötü adam ölsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Film olarak çok güzel filmdi hatta 1-2 senedir izledigim en iyi aksiyon filmi diyebilirm, fakat 1-2 abukluk var ama tempodan cok goze batmiyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben film boyunca canavarlar felan gelcek diye bekledim ama gelmedi :P hatta sonunda herkez canavara dönüşecek prens 2. filmde olanları değiştirmeye çalışacak diye bekliyordum ama mutlu sonla bitti.genede güzel filmdi :) 2. filmde gelmez sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 şu gereksizdi evet. en baştaki yazı neden bi daha verildi. bırak anlayan anlasın ki zaten herkes hatırlamıştır baştaki yazıyı filmin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ahmedinejad'ın (fake) twitter'ından: said: Although there are no homosexuals in Iran, Jake Gyllenhaal can be the Prince of my Persia anytime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar