egokam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 arkadaşlar karazhanda horde ud mage satmaktayım.craftlardan bi spellstrike pants eksik şu an onunda matlerinin yarısı tamam. %280 lik binek yok gerekli yerlerle exalted diğerleri revarded falan.meslekler 375 tailor/enchant,1k spd var, accountun ilk sahibiyim her türrlü bilgisi mevcut. izmir içi satış düşünüyorum sadece bu hem alıcı hem satıcı açısından çok önemli.Fiyat olarak aklımda belirli bir şey yok burdan tekliflerinizi yapın uygun bulduğum fiyata direk bırakıcam. kesinlikle takas yapılmayacaktır,gizli soru cd key falan verilecektir. bu arada realm olarak karazhanda unuttum arada söyleyim :) ilgilenen arkadaşlar şimdilik sadece özel mesajla ulaşşınlar,maili sadece ciddi kişilere veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Burası auction house mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://forum.paticik.com/list.php?27 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yakında meslek gruplarına "char saticisi" diye bişey eklencek sanırım... kız istemeye gittiğinizde "ee bizim oğlan da char ticareti yapıyor. alım satım kasım filan..." hatta diyecekler ki "beni ne char saticilari istedi de evlenmedim." daha ileri zamanlarda menkul kıymetlere giricek bunlar. teletekslerden takip edicez aman mage'ler düşüyor warriorlar 1'e 5 verdi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egokam Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yakında meslek gruplarına "char saticisi" diye bişey eklencek sanırım... kız istemeye gittiğinizde "ee bizim oğlan da char ticareti yapıyor. alım satım kasım filan..." hatta diyecekler ki "beni ne char saticilari istedi de evlenmedim." daha ileri zamanlarda menkul kıymetlere giricek bunlar. teletekslerden takip edicez aman mage'ler düşüyor warriorlar 1'e 5 verdi diye. burası ah mi? 1. ye cevap bu benim mesleğim değildir arkadaşım oyunu bırakmak için satıyorum zaten mesleğim olsada seni alakadar etmez sen kendi halinde takıl öyle yerinde kal.Böyle işe yaramaz şeyler yazıpta eline ne geçiyor anlayabilmiş değiliz zaten. 2.ye cevap hayır kardeşim burası a.h değil sen en iyisi wow oynamayı azalt,bak bi ikinci el satış ilanlarının yapıldığı bu bölümü bile action house sanmaya başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigitoglu Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 auction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar