Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 şu anda 40dklık bi patch çıktı bunun neyle ilgili oldugunu bilen var mı? sitede bişey goremedimde[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard
ivan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya ben de niye giremiyorum diyorum bununla bi ilgisi var mı? Network error veriyor.[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active) Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 patch_6 diyor. Kaçıncı publishe geldik 6mi ? :) Ha aklima geldi patch bittiğinde bitmedi bende takildi. Cancel edip devam ederim dedim. Simdide Update could not be initialized dedi. [signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 03 February 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben oyundayim[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Sabah kalkıp carbine kasıcaktım antreman saatine kadar işe bak ya 50 dakka dedi patch e[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey..
draedan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Note: In preparation for the upcoming Publish 6, we are currently downloading small pieces of the update.[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
inf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yuh yani devami gelicek öylemi? bu küçük parçasımı yani?? :)
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Devamı geliyo bile. Şu an ikinci parçasını çekiyorum patch'in. Gerçi bu bi öncekine nazaran biraz daha kısa.
inf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 evt yeni bir patch çekmeye başladım bende..
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 büyük bi patch yapcaklar onun kücük parcalari fln gibi bişiymiş[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Öne çıkan mesajlar