Popeye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 şu anda 40dklık bi patch çıktı bunun neyle ilgili oldugunu bilen var mı? sitede bişey goremedimde[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ya ben de niye giremiyorum diyorum bununla bi ilgisi var mı? Network error veriyor.[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active) Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 patch_6 diyor. Kaçıncı publishe geldik 6mi ? :) Ha aklima geldi patch bittiğinde bitmedi bende takildi. Cancel edip devam ederim dedim. Simdide Update could not be initialized dedi. [signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 03 February 2004 04:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben oyundayim[signature][hline]Sne v'Knox, Mastered: Marksman, medic, Ch, commando, Teras Kasi Artist, Merchant, Entertainer, Brawler.. Stil prog: Pistoleer, squad leader Next: combat medic, doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Sabah kalkıp carbine kasıcaktım antreman saatine kadar işe bak ya 50 dakka dedi patch e[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Note: In preparation for the upcoming Publish 6, we are currently downloading small pieces of the update.[signature][hline]eededo tha Royal Guard -------------------------------------------- Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yuh yani devami gelicek öylemi? bu küçük parçasımı yani?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Devamı geliyo bile. Şu an ikinci parçasını çekiyorum patch'in. Gerçi bu bi öncekine nazaran biraz daha kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 evt yeni bir patch çekmeye başladım bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 büyük bi patch yapcaklar onun kücük parcalari fln gibi bişiymiş[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar