Mosquito Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Chromaggus serverında aktif olarak oynadığım 2 karakterim var. 70 Rogue Silent 375 engi - 375 alchemy armory linkinden bakılabilir özelliklere.Ayrıca engineer epic kafalıkta vardır. 17k ya yakın honor puanı,350 civarıda arena puanı vardır. transfere açıktır.normal kuş vardır. 70 Warrior Harrst 300alc - 375 herb ( alc kasmaya yeticek hatta artacak kadar herb vardır bankada) yaklaşık 2 ay kadar oldu sanırım bu servera transfer edeli. Warriorun prot gearı vardır.armorydeki pvp gear 11.8k hp , 500defans , 12k armor prot iken hatırladıklarım. heroic, karazhana fln tank olarak girebilcek durumdadır. Eklemeyi unuttum Chromaggusda 66 Druid vardır Dentarg serverında da 63warlock vardır item mitem yok tabi. Chromaggus serverında toplam 3.5k fln gold 2k ya yakında mal vardır(enc malzeme ve gem) Eğer para isteyen varsa yabancı sitelerden daha uygun bi fiyata verebilirim. Acc. şuan açıktır daha ayrıntı isteyen olursa msn:[email protected] fiyat olarak piyasayı pek bilmiyorum fakat 300lira civarı geçiyor aklımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paraları ayrı olarak satmayı dusnuyor musun? düşünüyorsan fiyat belirtirsen sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 200 e düşürdüm fiyatını acc.un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2008 nerede oturuyorsun eger 180 altına cekersem almayı dusnuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hala duruyor acc. bi değişiklik yok karakterlerde, accountta kapalı şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 yukari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 takas etmeyi düşünürmüsün hani bi umut soruyorum, eğer düşünürsen sağlam bi warlock verebilirim, yanında orc warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yok takas düşünmüyorum,oyunu bıraktım zaten 2 3 aydır açtığım yok.Satayım da bi daha dönmek durumu çıkmasın garantileyeyim bide biraz katkı olsun bana istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 msn ekledim fakat pek msne giremiyorum mail ile yada burdan yazarsa daha çabuk cevap verebilirim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 acc. hala duruyor.fiyat 200lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 200kaat halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oh sattım sonunda kurtuldum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar