Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enclave - X-boxtan uyarlanma bir oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmiyorum demosunu oynadınızmı . Gayet güzel grafikleri olan X-boxtan uyarlanma bir oyun. Oyun tür olarak "Rune" gibi.(türün adı aklıma gelmediği için örnek verdim ) Daha çıkmadı , ama demosu mevcut. Demosunda Light ve Dark Sidedan 1 er sınıfı seçebiliyorsunuz. Birisi paladin diğeri assassin. Özellikle assassin oynarken , ok kullanması zevkli olmuş.
Normal oyunda her tarafta farklı 6 sınıf olucakmış. Demoda sadece her taraf için 1 sınıf ve 1 bölüm var. Normal oyundada 25 bölüm varmış sanırım.
Oyun bir süre sıkcak gibi gelsede , oynanışı bakımından baya oyalıycak bir oyun gibi. Oynadıysanız ne düşünüyorsunuz , merak ettim.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi
Mesaj tarihi:
biraz once oynadım süper ötesi olmuş cok hosuma gitti de assasin in ezik kalacağı cok belliymiş o lejyoner gibi adamlar bi geliyo mazallah ok işlemiyo işin yok cıkar bıçağı kes oldur felan :) oyunun cıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Mesaj tarihi:
x-box ta cok satan oyunlar arasindaydi
valla share reactor da gorunce heyecanlandim ama 3 cd oldugu(son cd 200 mb bisey) gorunce hevesim kursagimda kaldi.

ne zaman cikacak?

bizim bilgisayar ciya sordum savas tan dolayi cd ler gumrukte bekliyomus[hline]DeamoN a slmS :):):)
Mesaj tarihi:
Ben Eskişehirdeyim. Bugün sordum yarın geliyo dedi adam. Yanlız 3cd imiş :( Parada yok heh artık NWN ile falan takas yapcaz.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Mesaj tarihi:
zuhuah ya bende oynadım cok hosuma gitti hatta buraya yazim sorim bilen var mı diyodum bi baktım yazılmış coktan:) grafikleri falan baya güzel olmus zevkli gibi. ayrıca ben assasinle daha rahat oynadım be hic ölme riski gecirmedim knightta daha cok zorlandım hele o son dev bi orcla dvüsüyoruz 3 defa geberdim:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex.

[Bu mesaj Soth tarafından 21 Mart 2003 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu oyun ne yazikki hikaye siz böyle bi oyun istiyosaniz size daha iyisini söylyicem ve icinde ek olarak
+sayisiz kombo ve özel hareket
+her classin her silahinin özel ölüm vurusu
+dynamic lgihtnings graphic (bu oyununkinden cok daha güzel ve 2 sene öncenin oyunu olmasina ragmen)
+Dismemberment (adamin neresine vurursan orasi kopuyor ve fizik kurallariyla uyumlu bir sekilde - karakterler 25 parcaya ayrilmis)
+Oldukca kanli ve cok güzel grafikli
+100 den fazla ekipman (az olduguna bakmayin az olunca bulmak icin cok ugrasiyosunuz ve bu oyunda cok güzel bisey)
+Oldukca uzun bir oynama süresi
+4 ayri class
+Dünyanin gelmis gecmis yapilan en iyi sword simulation oyunu (ilk ay 2.000.000 satti ama türkiyede ragbet görmedi), yani sizin oynadiginiz oyuna bu artilari ekleyince oyunun klassmani böyle oluyor...Boxu var bende 18 yasindan kücüklere satilamaz yaziyo boxin üstünde:

Ve hayatimda kac defa bitirdigimi hatirlamadigim tek oyun :

SEVERANCE : BLADE OF DARKNESS

[Bu mesaj Vampire tarafından 22 Mart 2003 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben Blade of Darkness ı oynadım fakat bence bu oyun kadar zevkli değil ve grafikleride yarışamaz gibi geliyor. Tabi benim fikrim bu.[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Mesaj tarihi:
blade of darknessi bende oynadım oda ii bi oyun ama bunun grafikleri daha cekici geldi. bide olay su bence; cok fazla sword veya herhangi bir silahın combo olayı olması cok ii bişi degil oynanabilirliği düşürüyo bana göre:) karakterin kontrolü basti ve sade olmasında her zaman fayda var. o acidan enclave hosuma gitti. ama gördügüm kadarıyla enclavede mission olayı var ve yapabildigin şeyler cok sınırlı o belki bayıcı olabilir.[hline]Carternas-Champion Hib/Ex.
Jhalivar-savage Mid/kay
  • Yeni Oluştur...