neter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 şimdi durum şu : bizim pedere bir laptop vermişler, işyerinde domain üzerinden farklı ipler vs. üzerinden nete çıkıyor makina ... haftasonu eve gelince haliyle bu ayarları değiştirmek gerekiyor bizim evdeki hubdan faidelenmek için ... düşündüm de bu ikisini bir profile yada onun gibi bişi olarak save etmek mümkün olmalı ... yoksa cinlik yapmaya çalışacam kulağı tersten gösterecem istemeden, istiyorum ki biri çıksın abi şurdan save edion .hede file olarak çift tıklayınca onu yüklüo gibi bişi ... not: sistem w98[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
sharky Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Valla XP de vardi o turden bisey.. Farkli IP ler veriyordun TCP/IP ozelliklerinden, profil gibi olmasa da onun gibi bir sistemi vardi.. Hayyde Micro$oft cu arkadaslar, kesin vardir bir cozumu :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması"
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 "yeni bir bağlantı ekle" diyerekten yapıyoruz xp'de. iki tane ayrı ağ bağlantısı oluyor. 98'de de vardı öyle birşeyler ama tam olarak hatırlayamıyorum..[signature][hline]its supersonic
neter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 güzel insanlar hatırlayanınız yok mu ? illa vardır save as hede, create new connection profile vs. ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
neter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yok mu bilen bir delikanlı yiğit kişi ?[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Öne çıkan mesajlar