smerten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 3 bitişi vardı galiba nasıldı ya?[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 birinde illuminati ile birlesip butun teknolojiyi yeryuzunden siliyosun ve insanlar medeniyete yeniden basliyo birinde bilgisayarla birlesip duyaya hukmediyosun 3. sunu de hatirlayamadim simdi ama ondada hem bilgisayari yokedyiosun hemde illluminatinin dedigini yapmayip herseyi normal haline geri deonsuruyosun gibi bisiydi[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 o iki olmasın deus ex invisible war???[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hayir bunlar 1.nin bitisleri eminim 4 kere bitirdim ama birini hatirlamiyorum detaylaryila iste[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 nası abı? ıkıdede var aynı bıtısler??? hatta bılglsayarlarala bıtıste denton kardeslerle bırlesıyosun helıos konusuyo fln[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar