Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

offf az kaldı

TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

asinanyavuz said:
urmesque said:
bizim arkadas "günümde değildim heralde 285 yapmışım off :(" dedi.
dövesim geldi acayip.

dövmeyin onları. ÖSS de daha düşük yapabiliteleri yüksek.

mümkün tabi geçen sene bi arkadas össde denemelerinden ortalama 10 puan düşük alırken ben 35 puan yüksek aldım shjdks
Sosyal ağlarda paylaş

enteresan bir olay anlatayım, dersaneye gittiğim sene bir arkadaşım vardı biz en iyi sınıftaydık ama genel ortalmada hep ilk 50 civarlarında geziyorduk, ve böle bir sınavda dahi 90 sorunun 85 ini yaptığımız yapacağımız da yok, adil diye bir arkadaşım vardı her sınav 42 43 mat yapardı 40 ın üstüde türkçe yapardı ama feni sosyali iyi değildi tam aksine de ben fen ve sosyalde çok iyi yapardım..

Nese bir sınav ikimiz berağber yapmaya karar vedik ikimiz artık çok iyi yaparız diye düşünüyoruz.. Sınav başladı yayıla yayıla 180 dak da 90 soruyu cevapladım aynı şekilde arkadaşta cevapladı, birbirimize verdik cevapları...

ben uyanığım ya bir tane sosyal sorusunu yanlış verdim 1. olmak için, arkadaşta benden uyanık bir tane mat sorusunu yanlış vermiş...

sınav sonucu açıklanmıştı diğer arkadaşım 1. oldu ben 3. oldum, sınıftan bir çocuk tek başına ikimizin arasına girmişti dumur olmuştum... hocalar falan bize tebrikler iltifatlar falan hava da uçuşuyor, tabi diğer sınavda havamız sönmüştü :D
Sosyal ağlarda paylaş

30 günümüz kaldı kaderdaşlarım. 4 aydır aynı puandayım ben kafayı yicem hayırlısı artık allah ne verdiyse yapcaz sınavda. bir arkadaşım töderde toplam 6 yanlış yapmış. tamam kolaydı sınav da ne bileyim anasını satim 292 puan da yapılmaz ki. kendimi iyice mal falan hissetmeye başladım hayırlısı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...