urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 asinanyavuz said: urmesque said: bizim arkadas "günümde değildim heralde 285 yapmışım off :(" dedi. dövesim geldi acayip. dövmeyin onları. ÖSS de daha düşük yapabiliteleri yüksek. mümkün tabi geçen sene bi arkadas össde denemelerinden ortalama 10 puan düşük alırken ben 35 puan yüksek aldım shjdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 enteresan bir olay anlatayım, dersaneye gittiğim sene bir arkadaşım vardı biz en iyi sınıftaydık ama genel ortalmada hep ilk 50 civarlarında geziyorduk, ve böle bir sınavda dahi 90 sorunun 85 ini yaptığımız yapacağımız da yok, adil diye bir arkadaşım vardı her sınav 42 43 mat yapardı 40 ın üstüde türkçe yapardı ama feni sosyali iyi değildi tam aksine de ben fen ve sosyalde çok iyi yapardım.. Nese bir sınav ikimiz berağber yapmaya karar vedik ikimiz artık çok iyi yaparız diye düşünüyoruz.. Sınav başladı yayıla yayıla 180 dak da 90 soruyu cevapladım aynı şekilde arkadaşta cevapladı, birbirimize verdik cevapları... ben uyanığım ya bir tane sosyal sorusunu yanlış verdim 1. olmak için, arkadaşta benden uyanık bir tane mat sorusunu yanlış vermiş... sınav sonucu açıklanmıştı diğer arkadaşım 1. oldu ben 3. oldum, sınıftan bir çocuk tek başına ikimizin arasına girmişti dumur olmuştum... hocalar falan bize tebrikler iltifatlar falan hava da uçuşuyor, tabi diğer sınavda havamız sönmüştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 final türkiye genelini öğrenebildiniz mi dostlar? bir de fem öss tadında bir deneme yapacakmış, hatta tercih fln bile yapacakmışsın. (öyle dediler inandım) onun hakkında da bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ben finale kaydoldum yarın 12:30da giricem. Cumartesi de var sınav saat 6:30da da diğer seans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 3.50 YTL. Umarım geçen seneki öss ayarında olur sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 257 yaptıydım ben de son dersane denemesinde. salak gibi tüm tr geneli sınavları kaçırdım, bi ilk tödere girdiydim. yükseltmek lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 30 günümüz kaldı kaderdaşlarım. 4 aydır aynı puandayım ben kafayı yicem hayırlısı artık allah ne verdiyse yapcaz sınavda. bir arkadaşım töderde toplam 6 yanlış yapmış. tamam kolaydı sınav da ne bileyim anasını satim 292 puan da yapılmaz ki. kendimi iyice mal falan hissetmeye başladım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Finale kayıt olmadım ki artık çok geç heralde :/ yarın kültürün sınavı varmıs hoca çağırdı bakalım. fen 2 10 net artsa benim rahat 275 280 ediyor ama ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ea dan 190 tapıyorum sayısaldan 194 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bira içince netler yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Aynı nette takılma olayına pek kafanızı takmayın. Ben dilde 6 ay boyunca 92 nette takılmıştım sınavdan 95 çıkarttım. Sınav ortamı, filan farklı oluyor. Tabi bu normal netinizden daha düşük çıkartabilirsiniz anlamına da gelebilir>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Final kolaydı da yüzyılın en kolay integral sorusunu yanlış yaparak tarihe geçicem herhalde. Bir de apsisi ordinati okumayıp bodoslama apsisi işaretleyip ordinatı sorduğunu öğrendim ofstaddeadsdfgdasd. Onun dışında iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 finalin tr geneli sınavının geometri soruları çokmu kolaydı banamı öyle geldi genelde pek yapamam ama bu sefer iyi yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Geo-2den 2 soru yapamadım da diğerleri kolaydı. Ciddi ciddi çember çalışmam lazım pafst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 PassivE_KesH said: Finale kayıt olmadım ki artık çok geç heralde :/ aslında geç kalmamışsın bugün kaydolan arkadaşlarım vardı heh geometrisi kolaysa süper yarın sabah giricem bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 finalde biyolojilerim iyi geçti gibi geldi, çalışınca oluyormuş gerçekten :P geo-2 bence de kolaydı, ama bir tane çember sorusu vardı, biraz o kastırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Güvender ve Töder sonuçları açıklandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 güvender geldi bana 10k'ıncı olmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Nereye geliyo? Bide kaç yapmışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ya öğrenci numarası istiyo, verdikleri giriş kartında numara falan yok nerden bilicez numarayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 252 say2. bilmiyorum arkadaş verdi bana, sanırım dershaneye gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ee peki kaç kişi girmiş? bide sınav sonuç karnesi tarzı bişey varsa üstünde yazan numaranın birşeyle ilgisi olabilir mi yoksa rasgele mi verilmiş acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 172k kişi sanırım. şu anda elimde değil, arabada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Tamam teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar