Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 dünkü deneme benim fiyaskoydu. daha doğrusu bu hafta fiyaskoydu. bu hafta ders çalışmadım diyebilirim. bi beyin mıncıklaması var bende bu aralar. kafam dağıldı iyice. dün de zamanı yetiştiremedim. mat 2 yordu, geometriler kastı. fizik 2 efsaneydi ya. devre soruları bile bi acayipti bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İşin komiği fizik öyle bir etki yaptı ki bildiğim soruları bile yanlış yaptım böyle aptal aptal hatalar yapmışım. Kimya mat-1 mat-2 ve türkçe kurtardı beni bu sınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben dershaneye gitmiyorum artık. ama bi gidip alayım kitapçığımı bari şimdi. dershanede bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bu gece yine öss nöbeti geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Lexius said: can-i said: _ILuVaTaR_ said: final yokmu hiç ya herkes fem fbm'mi burda Ben finaldeyim. İzmir çankaya final. Bu arada benim sıkıntım mat1den. son sınavların genelinde mat2 netim mat1 netimden yüksek oluyor. kafayı yicem en sonunda. katı cisim ve analitik hiç yapamıyordum geçen sene. katı cisim soruularına hiç bakmıordum össde de aynıydı. bu sene onu öğrendim 1-2 soru olsa da iyidir benim gibi geometri özürlüsü biri için. çekiç kafa duruo mu orda hala? :D coğrafyaya geliodu. bide sarışın bi fizik hocası vardı kadın .. adını unuttum yaw.. bi ara geleyim oralara :P hem seni de görürüm askere gitti çekiç. üçler hoca varmış bi tane o da gitmiş. fizikçi dediğin sarışın bi hoca mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aha zaman össden say-2 275 yaptım 10 puan daha lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ben puanımı 290 a çıkardım. dersanede ilk 10a giremiyorum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 zaman'a giren arkadaşlar kolay diyo ona ya,bende bi giriyim bi dahakine moral olsun :p yarın töder'e giricem biraz bakiyim bari sınavdan önce artık iyi bi derece yapmam lazım bunda.bi yandan da uyku bastırıyo bakalım napıcam heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Töderde başarılar valla artık kimin ne olduğu belli olucak :D. Birincisinde 263 yaptım aradan 1 ay geçti artık 275 bekliyorum min. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 tödere arkadaş yazdırmamış. lamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sabah töder vardı uyanamadım kaçırdım. öğlen gidicem birazdan hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 töderin matematik ve feni kolaydı ama geometrisi çok zordu yada bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 öf ben de geometride kitlendim kaldım.halbuki o kadar zor da değildi yani konuştuğum kimse zor demedi.daha doğrusu mat2 geometride kaldım artık diğer yerlerden sıçmadıysam 70i görürüm de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mat-1 Mat-2 kolaydı, geo-2den 2 soru kaçırdım :/. Fen-1de 3 soru aptal aptallığıma gitti Fizik-2de de dalga sorusunu doğru düşünüp yanlış işaretledim. Pef.. Eğer bunlardan başka hatalarım çıkmazsa iyi gibi gözüküyor. :/ Özdebir ve Güvender de başarılar bu arada herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 töder olduk 270 puan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Nasıl hesapladın ya :D Kitapçığı vermediler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 töder bence bio-2 dışında saçma kolay olmuş, en iyi puanımı alırım heralde bu seneki. yarın da özdebir var, o nasıl olcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 özdebir bi güzel geçirir soruları valla yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oyy özdebir'de sözelde öyle bir sıçtım ki sormayın matematikler kolaydı baya töder'e göre bence,feni daha zordu.(fen dediğim fen1 fen2 bilemicem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Tödere göre Mat-2 Fen-1 daha kolaydı mat-1 fen-2 biraz zordu. Fen-2de 5-6 yanlışım var diğerleri de 27-28 gibi gözüküo. :/ Lymann paschen sorusunu kaçırmışım ya peff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 GG Özdebir Say-2 266 patladım. Cevap anahtarı: http://74.220.215.241/~ectwocne/ozdebir/oss2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 özdebir bi güzel geçirdi bana. mattan toplam 1 yanlış yapıp biodan 11 yanlış olması çok pis koyuyor adama. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Beni sosyal ve fizik-2 batırdı. gg ne diyelim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 erucalavera said: özdebir bi güzel geçirdi bana. mattan toplam 1 yanlış yapıp biodan 11 yanlış olması çok pis koyuyor adama. :/ yaa öle össde sadece matematiği 60/60 yapmakla olmuyor :P ehuhe şaka bi yana hemen bio çalışmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 valla türkçe sosyal ed-sostan yattara oldum ben ki normalde mat kötü onlar iyi olurdu bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar