nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Abi aynen ya milleti çağırıyorum takılalım diye herkes ders. Ne inek doluymuş bizim okul yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 nasipse olur. nasip değilse zorlmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Nereye girerseniz girin, ne kadar istiyor olsanız da en nihayetinde sürüyle küfür edeceksiniz böyle sınava çalışmanız gerekirken forumda falan takılırsanız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 spidee ye aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Okulda hocamız hep söylerid 100 için çalışın 50 lerde buluşalım diye. İstediğin bölümün yollu yemyeşil çimenli ovalardan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 oh bu sabahki deneme:ea1:290 ea2:282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 abi naptın sen ya. benim en yüksek puanım ea2den 263 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öss tam BABALAR gününe denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eheh onun geyiğini yaptıydık biz de bugün babalar gününde babayı alıcaz diyerekten inşallah gerçek olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 can-i said: abi naptın sen ya. benim en yüksek puanım ea2den 263 :D benimde en iyi puanım aslında evde yaptıklarım dışında son demelerim pek iyi değildi moral oldu 1 hafta kala :) double post oldu gibi de üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 mat 2 fen 2 den full yapıp mat 1 de 8 tane işlem hatası yaparak rekora imza attım. Sonuç 260. lol neyse daha 12 ay 9 gün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 öeh yazık olmuş da mat2 fen2 fullken anca 260mı oldu ilk bölüm baya sıçış olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aslansınız kaplansınız yaparsınız türkiye ve paticik sizinlen gurur duyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ekmek said: mat 2 fen 2 den full yapıp mat 1 de 8 tane işlem hatası yaparak rekora imza attım. Sonuç 260. lol neyse daha 12 ay 9 gün var. Abi benim her sınav 10-15 soru dikkatsizliğe gidiyor :d. Bak daha demin hatta alıntı yapmak yerine öm attım sana lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ya sınav saatleri arasına hiç ezan denk geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben rica ediyorum kısıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Harbi öyle bişey var mı yoksa bide onu mu çekicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 SpiderS_DangeR said: Harbi öyle bişey var mı yoksa bide onu mu çekicez? asdsadasd hee adamlar nasıl uzatsk diye düşünüyor ricaya kısacaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 çakışmıyor ezan ile sınav süresi diye biliyorum ben. relax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben evde deneme çözerken çakışıyor az geç başlıyorum ondan kaynaklanabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 evde hangi dersanenin denemelerini çözüyorsunuz ya ben uğur un kileri çözüyorum ya 1. bölüm biraz fazla abartılı gibi geliyor mesela demin mat 1 de sıkılıp bıraktım 2. bölümleri çözüp.Öss nin tarzına yakın hangi denemeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 öss de çıkmış sorulardan düzenlenen denemeleri çöz sınavın bi de bireyin düzenlemesi var diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 onları çözüyorum da 3.15 dakika sınav modunda bir deneme arıyorum.Zira yeni sisteme 2006 2007 de geçildi.90 98 Öys sorularını çözdüm,biyolojiler kaldı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 güvenderin 10 lu 12 li setleri var. Onlar sağlam baya. gerçi fenleri bilmem, bi ea olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 onlar da öyle zaten. 12 deneme var bende sadece öss sorularından. yeni sınav sistemine göre düzenlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar