drencrom Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bloodbath in 10 mart ta çıkmış olan ep i. tracklist i şöyle; - blasting the virginborn - weak aside - sick salvation - mouth of empty praise diğer albümlerine nazaran baya bi gore gidiyor parçalar ancak yinede fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ah ben açacaktım bunu, unutmuşum :D Nightmares Made Flesh daha rafineydi. Tempo artmış ama sanki bunu yaparken aleti bozmuşlar devamlı hızlı çalıyormuş gibi :P İniş çıkışlı daha iyiydi. Neyse genel olarak sevdim, belki kulağım alışınca daha fazla severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 arcane said: Ah ben açacaktım bunu, unutmuşum :D ben dicektim sdf Diğer dediklerine de aynen katıldım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ah bende açcaktım başlık. baya iyi bi ep. gözlerim yaşardı bloodbath devam ediyo diye. mikaelin vokali bariz gelişmiş tam bi death metal vokali olmuş. gitarlarda çok hoş bi şey var, her şarkıda solo var ve inanılmazlar. 3.albüm çıktığında orjinal almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ep ilk iki albüme göre daha sıradandı bence. yani bloodbath'ın bi özelliği kalmamış gibiydi. bildiğin death olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Her seferinde eleman değiştirip bi şekilde devam ediyolar :D haberini alınca bende acayip sevindim Albüm cover ı manyak bu arada ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 KingOfLoss said: ep ilk iki albüme göre daha sıradandı bence. yani bloodbath'ın bi özelliği kalmamış gibiydi. bildiğin death olmuş işte. bence fazla yüzeysel bakmışsın. death metal var death metal var mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar