Peter Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 arkadaslar korku filmlerinin soundtracklerini arıyorum ayrıca bad sector tarzı da olabilir yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Bir torrent sitesine girip "filmin adı buraya OST" yazıyorsun ve indiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 nileppezdel said: Bir torrent sitesine girip "filmin adı buraya OST" yazıyorsun ve indiriyorsun. aha yeni bisey ögrendim tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Yani burada araman pek mantıklı gelmedi. Zira paylaşım forumu da değil. Ondan öyle yazdım, aradığını da bulursun oralardan gayet rahat. Bulunmaz hint kumaşı değil OST'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ya ben sey olarak sordum mesela bad sector die bi eleman var youtube acık olsa linkini veriridim de böle cok triplere sokan sarkılar filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ben yanlış anladım demek ki kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar