ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Daha önce de açılmıştı böyle bir başlık da, yenisini açmakta cidden fayda var. Malum, film festivali yaklaşıyor ve bilet kaptırmak istemiyorum açıkçası pek. Film festivaline gidecek (ya da gitmeyecek) olan, iksd ğrogramına üye olan, yardımcı olabilecek kimler vardır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 İKSD kartın doğru dürüst bir indirimi yok yahu bu sene, diğer senelerde de olduğu gibi. Erken almak gibi bir avantajı var mı incelemedim ama 22sinde biletler çıkıyor, şunun şurasında 5 gün kalmış, kastığına değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bende vardı süresi bitti sanırsam. aynı paraya yenilemekten filan bahsettiler geçen ama yenilemicem yani. kullanmıyorum adam gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ya, iksd kartı ile erkenden bilet alabiliyorsun, indirimden ziyade o ilgilendiriyor beni çünkü geçen sene biletlerin satışa sunulduğu gün 6 saat bekleyip, üzerine de bazı filmlere yer bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar