Odinn Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 16sında çıktı , dinledim ve tam bir hayal kırıklığı. Şuan ki haliyle melodeathe hiç benzetemiyorum. Ne yaptın ulan in flames ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 clayman sorası hızlı bi düşüş.. çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Odinn said: Ne yaptın ulan in flames ! bu cumleyi kurmak icin 6 sene gecikmissin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Biryerlerde birisi son 3-4 albümü alıp miksera koyun üzerine bir kaç melodi ekleyin alın size yeni albüm demişti. İlk kısmı dinledim, bunu diyene hak verdim. In flames'i başından beri takip etmediğimden olsa gerek rahatsızlık duymuyorum öyle çalıyor işte arkada, hayranlık duyduğum da yok. hoş ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 herşey bi yana albümün kapağından hiç hoşlanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Soundtrack to Your Escape den beri aynı tas aynı hamam. Bir iki şarkı dinlenebilir, gerisi çöp. Reroute to Remain ile dediniz biz değişiyoruz, kabul ettik. Bari kaliteyi o çizgide tutsaydınız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Külot Connected diye bi şarkısı vardı In Flames'in o çok hoştu nerden bulabülürük. Edit:Buldum tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 March to the shore Drenched in Fear Bunların 2 si hoşuma gitti. İn flames den beklediğim albüm bu değildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Amerika'ya açılmak bozdu adamları. İsveç sınırları içinden iyi işler çıkarıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Whoracle'dan sonra zaten melodeath denemez pek, adamlar bıraktılar piyasa işlere yöneldiler genelde, mallcore oldu direk kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bu arada dinledikçe hoşuma gitmeye başladı nedense albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 tr de çalıcaklar büyük ihtimal bu yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 inflames'in helvasını yıllar önce yedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar