sehzade Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ya bizim laptopu acmaya calısınca mavi bi ekranda böle bi soru soruyor. windowsu etkinleştirmek istiyormusnuz diye. bide ya bilmemne numarasını arayın yada internetten ulasınmı ne dio ordaki internet secengine tıklayınca internete baglanamıyorsunuz tekrar deneyiniz diyor. napmam lzm nasıl düzelir ? simdiden cok tskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 bilgisayarı güncellemeden geri al sonra güvenlik merkezine gir orda güncelleme yapma diye bir şey olucak .. güncelleme yapmazsan o uyarıyı almazsın yada orjinal cd varsa elinde kod u yaz o cıkan mavi ekrana tıklayıp o sorundan kurtulursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Pardon 2 kez yazmışım internet çok yavaşta göndermicek sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çok tskrler deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 internet ile de. ondan sonra 2 seçenek çıkacak hayır kaydolmak istemiyorum sadece etkinleştiricem e tıklama. kayıt olucam hem de etkinleştirecem i seç. adını soyadını adres falan yaz ilerle. bende de aynı sorun dün oldu. kayıt olmak istemiyorum deyince internet baglantısını görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çok tskrler bilgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ne alaka kayıt falan ya? bodoslama aktive et, başka bişey istemiyorum diyince oluyo ki? windows genuine muhabbeti deil di mi bu? ilk yüklendiinde çıkan hede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ya simdi denedim kaydolmayı filanda internet baglantısı yapılamadı dio :S önceden ama laptopla internete girebiliodm . bide geri yüklemeyi nsl yapcamki direk o sayfa acılıyo etkinlelştircekmisiniz diyor. simdiden tskrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bende dedim bedava xp falan olaylarımı war :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar