Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 göztepelilerin bi sloganı vardı. Seni ibne kaf kaf,sana sevgim sonsuz Yakalarsam donsuz,s..rim sabunsuz... diye gider =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 sloganları yazma istersen karşıyanında pek güzel sloganları var anladın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 1000lerce serseri güruhu var türkiyede, bu serseriler belli bir bayrak altında toplanıp kendilerine ait olan birşeyi desteklediklerinde mi rahatsız oluyorsunuz? Sosyalleşiyorlar en azından. Arka sokaklardan çıkmayan psikopat serseri profilini tercih mi edersiniz?. Kaldı ki öyle hiç bişeyi dinlemeyen psikopat ama gözükör tipler değil, abi saydıkları insanlar susmaları gerektiğini söylediğinde adaplarını takınmasını bilen insanlar çoğunlukla karşıyaka serserileri. Ha tribün teröründen bahsederseniz olan acı olayların tek bir takımın taraftarıyla olamayacağını hatırlatırım. Kskliler şöyledir beni temsil edemezler demek ırkçılık gibi bir şey. Göztepelilerin konuya bakış açısına hiç bir şey demiyeyim zaten en iyisi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 serserinin iyisi kötüsü var yani sana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 kavga etmeyin. en büyük altay sdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 fenerbahçe şampiyonlk kutlarken ksk fener kavgası çıkıyodu efsane ksk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 toggie said: serserinin iyisi kötüsü var yani sana göre. evet, yok mu? Ne yani, gönül ister milyonları alıp bi güzel eğitelim hepsi adam olsunlar. Lakin polyanacılık oluyor o. En azından diyorum ben de birlikte sırtsırta verip belli bir yapılanmaya girmeleri, belli bir sosyal-sıfat altında yer almaları falan 'kayıp' olmaktan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 belli bir sosyal sıfat dediğin, bütün serseriler biraraya gelince cete gibi bişey oluyor bana gore. yani en azından kendileri oyle oldugunu zannediyolar. yoksa iyi serseri diye bişey yoktur. magandalık yapan adamlar sürüsü vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Ya adamlar birilerini taciz/tecavüz etmek için toplanmıyor, spor karşılaşmasında doğup büyüdükleri yeri temsil etmek için toplanıyor. Herneyse, sen de haklısın tabi. Savunduğum falan yok benim magandalığı,serseriliği yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ya işte o adamlar zaten serseri olmuyor. biz de grup halinde toplanıp maclara gider geliriz ama bi taskınlıgımız olmamıstır simdiye kadar. ama her takımın taraftarlarının arasında boyle onune gelene saldıran ve bunu marifetmiş gibi gosteren adamlar var. işte onlar bir araya gelmesin, sonuclar feci oluyor. yoksa tek baslarına hiç biri bi bok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 07 GENÇLİK!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Madcat said: karşıyaka ait olduğu ligde oynamaya devam ediyor,sorun yok,her sempatizanı olduğumuz takımların her maçını başlık olarak açmıyoruz genelde güle güle. kim neyi istiyorsa onu açar sana mı sorucak.bekçisi sen misin buranın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bekçisi değil, sadece göztepeli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 GEd said: Madcat said: karşıyaka ait olduğu ligde oynamaya devam ediyor,sorun yok,her sempatizanı olduğumuz takımların her maçını başlık olarak açmıyoruz genelde güle güle. kim neyi istiyorsa onu açar sana mı sorucak.bekçisi sen misin buranın? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Oha be pati'de olmasın bari bu kavga,yani tuvalet kapısı arkası küfürleri de başlar yakında. Daha önce yukarda izah etmeye çalıştım,önyargılı arkadaşlara ama Ksk 1 milyona yakın insanı temsil eden bir klüptür ve Kasımpaşa;Ankara bb,İstanbul bb gibi derin kayırmalara maruz kalmış takımlardan daha çok hakeder bu ligi.(bir diğeri için bknz: Eskişehirspor) Recep Tayyip Erdoğan stadyumu diye bir stad var TSL maçlarında kullanılan,bir tarafı apartman dolu...Yakışıyor mu bu lige? Ksk'nin futbolu vasatı aşamadı ama,kaç kez seçimlerde nerden oy lazımsa girişimiyle yaklaşılan kentlerin takımlarının birinci lige çıktığını gördük,bu takımın önünde...Gaffar Okkan suikastından sonra,Diyarbakırspor kayırıldı hop hemen TSL'ye. Benim bu cevabım sadece Ksk'nin Tsl'de yeri olmadığını söyleyen insanlaradır.Zaten Karşıyakalılar bilir Ksk'nin ayrıcalığını,gerisine anlatmaya pek gerek yok sanırım.3-5 Çarşı zibidisi yüzünden refah dolu semtimizi karalamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 turgut özalda ankaragücünü küme düşürtmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 BulletRide said: Benim bu cevabım sadece Ksk'nin Tsl'de yeri olmadığını söyleyen insanlaradır.Zaten Karşıyakalılar bilir Ksk'nin ayrıcalığını,gerisine anlatmaya pek gerek yok sanırım.3-5 Çarşı zibidisi yüzünden refah dolu semtimizi karalamayın lütfen. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 BulletRide said: Benim bu cevabım sadece Ksk'nin Tsl'de yeri olmadığını söyleyen insanlaradır.Zaten Karşıyakalılar bilir Ksk'nin ayrıcalığını,gerisine anlatmaya pek gerek yok sanırım.3-5 Çarşı zibidisi yüzünden refah dolu semtimizi karalamayın lütfen. Doğru Söze Ne Denir .. Çok iyi açıklamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar