razzo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 merhaba arkadaslar malum yaz geliyo azcık geç kalmıs olsakta yaz icin calısmalara baslıyayım dedim.. simdi sorum su: bagdat caddesi gztepe taraflarında adam gibi bi spor salonu var mı tavsiye edeceginiz? adam gibiden kastım sudur, uyelerinin programlarını takip eden, gelip gitmediklerini kontrol eden, ticari amaçlarını göze sokmayan bi yer arıyorum.. academic sport center demeyin cunku orda sadece kayıt zamanı ilgleniyolar onun dısnda 1 kere bile arayıp sorduklarını göremedim... sınav zamanlarında gidemedigimde (uzun sure) 1 kere bile x bey nerelerdesiniz diye sormadılar.. gerçi oranın sevenide cok ama bilemiyecegim.. bana uymadı.. kısacası bilgili hocaları olan, uyelerine parasının karsılıgını veren, ilgli bi spor salonu arıyorum. amaç klasik:"yag yakımı ve fit bi yapıya sahip olma" =) yardım ve tavsiyleriniz icin simdiden tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Spora gitmiyosun diye niye arasınlar ki seni? Sen kendini disipline sokamıyorsan başkaları hiç uğraşmaz. Spor salonunda önemli olan şey hocaların kalitesidir, sizi arayıp sorması değildir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 o zaman senin deyiminle ''kaliteli'' hocaların bulundugu bi spor salonu tavsiyesi olan var mı? ayrıca benim değinmek istedigim konu uye yapmaya calısırken her turlu ilgiyi gösteren calısanların, uye olduktan 1 hafta sonra insanın yuzune dahi bakmamasıdır. Şikayetim bu konuda. bu türdeki çalışma ahlakı bana ters. belkide sırf bana böyle denk gelmiştir bilemiyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Şaşkın bakkal minibüs caddesi yakınlarında big boss var oraya bi uğra, konuş.. Baya ilgileniyorlardı en son.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar