Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anadolu yakasında spor salonu..

razzo

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaslar malum yaz geliyo azcık geç kalmıs olsakta yaz icin calısmalara baslıyayım dedim.. simdi sorum su: bagdat caddesi gztepe taraflarında adam gibi bi spor salonu var mı tavsiye edeceginiz? adam gibiden kastım sudur, uyelerinin programlarını takip eden, gelip gitmediklerini kontrol eden, ticari amaçlarını göze sokmayan bi yer arıyorum.. academic sport center demeyin cunku orda sadece kayıt zamanı ilgleniyolar onun dısnda 1 kere bile arayıp sorduklarını göremedim... sınav zamanlarında gidemedigimde (uzun sure) 1 kere bile x bey nerelerdesiniz diye sormadılar.. gerçi oranın sevenide cok ama bilemiyecegim.. bana uymadı.. kısacası bilgili hocaları olan, uyelerine parasının karsılıgını veren, ilgli bi spor salonu arıyorum. amaç klasik:"yag yakımı ve fit bi yapıya sahip olma" =) yardım ve tavsiyleriniz icin simdiden tesekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman senin deyiminle ''kaliteli'' hocaların bulundugu bi spor salonu tavsiyesi olan var mı? ayrıca benim değinmek istedigim konu uye yapmaya calısırken her turlu ilgiyi gösteren calısanların, uye olduktan 1 hafta sonra insanın yuzune dahi bakmamasıdır. Şikayetim bu konuda. bu türdeki çalışma ahlakı bana ters. belkide sırf bana böyle denk gelmiştir bilemiyecegim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...