Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Şu anda 1.5 aylık oldu neredeyse. 21 ocak doğumlu, sokakta bir kutuda bulduk kendisini. Tüyleri çıkıp gözleri açılana kadarki evreyi atlatana kadar hem birine verelim diye düşündük hem de kıyamadık. İlk haftadan sonra toparladı kendini ve özel anne sütü vermeye başladık. Yavaş yavaş koşuyor ve tırmanmaya çalışıyordu. Tabi hala elimiz kadardı :) Sonra zamanla büyüdü ve eşşek kadar oldu efenim afedersiniz... Bu resimler de 1-2 hafta öncesinden: Eşşek herif yüzünden kitap okuyamaz oldum. Durmadan koşuyor, hep bi aksiyon içinde. En zor dönemi bu halde kedilerin diye düşünüyorum. Strafe bile atıyor hayvan, yan yan gidip geliyor böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 BANA VER!! of ya ben de boyle bişeyi bulmak istiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 çok şirinmiş ayrıca isime + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 o niçe babası papaz olan filozof değilmi 18 yaşından sonra kilise öğretilerine karşı çıkan kişi? yanlış hatırlamıyorum dimi onun adı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Hayır olum saçmalama Che nin gerçek adı Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 OLUM! öyle filozofta var ama :D bkz. liğse 3 felsefe kitanbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Friedrich Nietzsche neyse ya konuyla alakası yok zaten. kedi çok şeker bu arada =) üniye gideyim 5 ay sonra bende besleyecem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ahahah tipe bak çirkin şey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 maşallah çok şeker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Dev said: >. ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar