Atoyo Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ahah resim çektirmiştim birlikteki scanner çalışıyormuş hemen pc ortamına aktardım resimleri anneme yollamak için burdada paylayaşaayim dedim Afasdf. Emasyada çektirdiğim resimler asfda Emasya 1 - Savaşa hazırlık maske felanım asdfa Emasya 2 - Genks of the Emasya Emasya 3 - Prepare to battle Emasya 4 - Kardeşler Takımı Buda en sevdiğim taşak oğlanı arkadaşım Mustafa KARABAŞOĞLU ile olan fotoğrafım (resimde solda bana göre sağda) MUSTAFA KARABAŞOĞLU OMFG Daha resimler varda şimdilik buınları scan ettim pc den : D oldukça resim atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 biz genelde buraya koyuyoruz resimleri sdf http://forum.paticik.com/read.php?62,1746481 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 albume koysan daha guzel olurmus ama cok da aykiri degil bolume =) sorun yok yani. guzel fotograflarmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 mustafa süper ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 yaw bu birliğin patates soyanı kim ya herkes mi silahlı birlikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 cmylmz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 silahla çekilmek adettendir de ondan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 o diilde şimdi farkettim türkler için askerlik çok tehlikeli bi kurum ya :D resmen adamların eline silah verip hadi kardeş kardeş oturun diye başı boş bırakıyosun aehah "kompresyon makinesiyle arkadaşının makatını patlattı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 negzel lan askerlik filan.. daha bizim yoklama yeni gelcek inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar