Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Might & Magic Kingdom

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ikariam a sardırınca mı haber verilir yav :D neyse hemen koşalım homm ile coşalım :)

Dedim gittim baktım uüyeymöişim zaten Ubisoft'a, neyse girdim gördüm kü Homm Complete Edition'ı almak ve içindeki serial key i saklamak gerekiyormuş betaya katılmak için. Böyle diyor şu an.. Hayaller suda :(
Mesaj tarihi:
owww güsel bişeye benziyor,bide yakın zamanda hükamran senfonisi online çikacak o da web based,heroes 2 nin web versiyonu gibi,onu da beklemekteyim üstüne bi de bu çıkınca ohh ohh :)

edit: öff bi gazla register oldum,heroes complate editor serial ı olanlari aliyorlarmış sadece betaya,ayrica üstteki mesajı okumadığım için kendime(td)
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hmm cd almak gerekiyor yani, peki kredi kartı ile ödeme yaparak oynayamazmıyız... Yıllardır en büyük hayalimdi HOMM u online oynamak.. Wow u biraz rolantiye bile alabilirim..
Kredi kartı ile üyelik alamıyormuyuz ?
Mesaj tarihi:
Hükümran Senfoni Online Aynı tür bir oyun yapıyordu. Eğer Türkiye dışında da oynanmasını istiyorlarsa hızlı bir şekilde bugsız ve güzel bir oyun yapmaları lazım. Yoksa Heroes'un altında ezilirler çünkü yapmak istedikleri zaten heroes taklidi bir oyun :)
Mesaj tarihi:
süper bi oyun olur HoMM netten oynanırsa. multiplayeri zevkli olmasına rağmen turn based olduğu için işkence oluyodu bazen. netten oynanınca bu sorun da ortadan kalkar dadından yinmez gibi...
  • Yeni Oluştur...