GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 http://hommkingdoms.uk.ubi.com/tutorial.php beta test başvurulari var, ilgilenen vardır belki diye koydum yanlış görmediysem browser mmo heroes screenler falan baya güzel gözüküyor ubisofttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 browser based olmasını şahsen sevmiyorum, fakat yine de homm hatrına bir girilip bakılabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 ikariam a sardırınca mı haber verilir yav :D neyse hemen koşalım homm ile coşalım :) Dedim gittim baktım uüyeymöişim zaten Ubisoft'a, neyse girdim gördüm kü Homm Complete Edition'ı almak ve içindeki serial key i saklamak gerekiyormuş betaya katılmak için. Böyle diyor şu an.. Hayaller suda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 owww güsel bişeye benziyor,bide yakın zamanda hükamran senfonisi online çikacak o da web based,heroes 2 nin web versiyonu gibi,onu da beklemekteyim üstüne bi de bu çıkınca ohh ohh :) edit: öff bi gazla register oldum,heroes complate editor serial ı olanlari aliyorlarmış sadece betaya,ayrica üstteki mesajı okumadığım için kendime(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 homm aşkına aldığım cd ler işe yaradı ilk defa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yaşasın HOMM un web based i... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 hmm cd almak gerekiyor yani, peki kredi kartı ile ödeme yaparak oynayamazmıyız... Yıllardır en büyük hayalimdi HOMM u online oynamak.. Wow u biraz rolantiye bile alabilirim.. Kredi kartı ile üyelik alamıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Complete Edition sadece close betaya katılmak için gerekiyor, piyasaya girince bedava olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Hükümran Senfoni Online Aynı tür bir oyun yapıyordu. Eğer Türkiye dışında da oynanmasını istiyorlarsa hızlı bir şekilde bugsız ve güzel bir oyun yapmaları lazım. Yoksa Heroes'un altında ezilirler çünkü yapmak istedikleri zaten heroes taklidi bir oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 süper bi oyun olur HoMM netten oynanırsa. multiplayeri zevkli olmasına rağmen turn based olduğu için işkence oluyodu bazen. netten oynanınca bu sorun da ortadan kalkar dadından yinmez gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar