dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 dory said: en son hali baya buyudu yahu =) fredi bu yok bulunamamis ben bursadayim, ev arkadasim ankarada onun yanindaydi, nasil becermisse artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 üzüldüm ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 kedi bence dayanamadı isyanım yaradana dedi , kaçtı gitti dağlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 off yazik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 görürsem alayım. resmini de asayım mı her tarafa dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yok foto asmaya gerek yok da bulursan, gorursen haber verirsen cok iyi olur. ama sanmiyorum bulunsun, ben iyi bisey getiremiyorum aklima coktan bi arabanin altinda kalmistir, acliktan olmediyse tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sokağa alışmamış kedi zor gerçekten malesef özellikle küçükse... ama biri sevimli ve temiz görüp almış da olaiblir. umarım bulursun tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar